Cena podlahového topení

Jaká je cena teplovodního podlahového topení?Mám CN na 128m2 za 75tis bez DPH (vcetne montáze, rozdělovače,tlak.zkousky,...) a bez zalití. Je to dobrá CN?
Odpovědět
1
2
Dobrý den, my před 2 týdny platili 94000 +DPH za 140 m2.
Odpovědět
@norikakaa take v tom máte vše kromě zalití?
Odpovědět
@pastole já vám napsala hloupost, omlouvám se. 112m2.😀
Odpovědět
Já mám zatím jen jednu nabídku, 172m2 za 94500 plus DPH. Není v tom polystyren ani jeho pokladka ani zalití.
Odpovědět
@jajinka121 já to mám také bez polystyrenu. plus DPH =bez DPH?
Odpovědět
Profilova fotka
já nevím, co my jsme to za kraj, my máme nabídky kolem 170 000 za 165 m2, stejně jako vy - bez polystyrénu a bez zalití, jinak vše. @jajinka121 prosím tě, odkud jsi, resp. odkud je ta firma, co ti to nabízí? @norikakaa stejný dotaz
Odpovědět
@esmeralda2 severní Čechy. Ale je to práce v rámci,, domu na klíč"
Odpovědět
My minulý rok platili 75tis s DPH. V ceně trubky, elektrokotel, rozvaděč, práce, tlaková zkouška. Podlahová plocha cca 120m2. 11 okruhů.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme nabídku 126 m2 za 103 000 včetně DPH. V ceně je i pokládka polystyrenu, ten v ceně není. Bez zalití.
Odpovědět
@pastole ano, ta cena 94000 je bez DPH
Odpovědět
@roxolanka dá se z toho prosim nějak vyčíst kolik tak chtějí za pokladku polystyrenu? Zvažuji ze bych to chtěla i s pokladkou jestli to nebude extra drahé. Díky moc.
Odpovědět
@esmeralda2 Olomoucký kraj, k vám daleko
Odpovědět
Článek se načítá
Záleží taky, jaký systém zvolíte. Je trubka za 15 Kč/m a 70 Kč/m. Dále pak záleží, na jakou teplotu vody bude podlahovka dimenzována. Nižší teplota = více trubek = menší náklady na vytápění. Já dával za 180m2 plochy bungalovu cca 260 tis. Je v tom vše kromě polystyren a pokládky. Takže trubky, rozdělovač (17 okruhů), beton, montáž. Větší investice by se měla vrátit, ale to reálně prostě s ničím nejde porovnat. To bych musel mít vedle postavený stejný domek s jinou podlahovkou 🙂 Roční spotřebu elektriky budu mít do 6MWh, což je na tak velký dům super. Vytápění je TČ. Podle mě na to má hodně velký vliv i ta samotná podlahovka. Letos mi vytápění sežralo cca 1,7MWh, ohřev TUV cca 0,5MWh.
Odpovědět
Pokládka podlahového topení svépomocí, je to jednodušší než by člověk myslel, známým udělaná jen přípojka rozvodové skříně a tl. zkouška, takže cena jen za materiál. https://www.modrastrecha.cz/blog/mila...
Odpovědět
@jajinka121 já už přesně nevím, ale bylo to pár tisíc. Žádná velká suma.
Odpovědět
My máme nabídku za 67800,- vč. DPH, bez polysterenu. Plocha pokládky cca 162m2 (2 patra) bez polysternu. V ceně je: 2x rozdělovač, potrubí, šroubení, spojky, ochranná trubky, folie, cvoky k uchycení. Práce a doprava z toho činí 10000,-. Tlakovou zkoušku máme zvlášť v nabídce na vodu a odpady.
Odpovědět
Svépomocí 130 m2 celkem ve dvou patrech cca 1000 m trubky po 15 Kč plus dva 4okruhy po 3,5 tis a skříně, jedna zapuštěná jedna na stěnu po 2 tis. cca s různejma sepetičkama okolo 30 - 35 tis.
Odpovědět
Cenova nabídka na podlahové topeni, bez zalití
Odpovědět
Profilova fotka
@jajinka121 my to máme jakože akci k podlahovce protože jsme od nich vzali komplet topný systém i s čerpadlem, ale našla jsem v cenové nabídce, že mimo tu akci chtějí 27 korun za metr položení polystyrenu.
Odpovědět
Profilova fotka
@zaplik1 prosím, neměl bys lepší obrázek nebo tu nabídku v nějakém jiném formátu? Já z toho nic nepřečtu
Odpovědět
Profilova fotka
@norikakaa mohla bys, prosím, ty severní Čechy trochu konkretizovat?
Odpovědět
@esmeralda2 Havo firma, tuším Louny.
Odpovědět
@davex mě by třeba zajímalo jakou mám chtít trubku aby byla kvalitní, přeci jen je to zalite v podlaze a nerada bych to někdy bourala a měnila. Ale netuším jak poznat a vybrat kvalitní. Děkuji moc
Odpovědět
@roxolanka já mám tuto nabídku taky od firmy co nám bude dělat čerpadlo, tehdy tedy nevěděli ze si je vyberu, mohu zkusit zda jsou schopni něco takto nabídnout když to bude od nich vše, dekuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
@esmeralda2 havo staví u nás v ulici jeden nebo dva domy, a to jsme uHořovic, takže bych je klidně oslovila, nám přijela vylít podlahy fy od Poděbrad.
Odpovědět
@jajinka121 Pokud Vám to bude dělat firma, dávají obvykle záruku 2-10 let. Někde si myslím, jsem viděl i 15. Mám Multibeton s doživotní zárukou, takže jsem v klidu. Bohužel, je to prostě jedna s nejdražších podlahovek, ale za ten klid to stojí. Pokud se to dělá svépomocí, riziko tam je, záruka není a věřím tomu, že by se i pojišťovny dost cukaly.
Odpovědět
My si dělali topení sami, máme velký dům, zatím spodní patro cca 120m2. Materiál okolo 50 tisíc+45 nás vyšlo zalití. Není na tom nic těžkého. Natáhne se polystyren, fólie, nacvakaji trubky. Dělali jsme v minulosti takto i v domku u rodičů a topení jede v pohodě doteď. A na anhydrit vám záruku dají a nevyliji to na ty trubky pokud uvidí že je to tam nějak špatně.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Mohu se zeptat, jak se pohybovala cena za celek - podlahové topení+TČ (bojler)? a pokud byl použit elektrkotel, akum. nádrž, bojler? pokud napíšete i značku jakou jste zvolili budu ráda.
Odpovědět
@jowana my jsme podlahové topení ještě nedělali a kotel (plynovy kondenzační) také nemáme vybraný.bohužel máme zpoždění se stavbou a tak jsme topení odsunuli na příští rok
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
@norikakaa dobrý večer , mohla bych prosím vědět jaká firma vám dělala podlahové topení a odkud přímo je ? Děkuji
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?