Cenová nabídka na tepelné čerpadlo země x voda a na podlahové topení

Profilova fotka
Nabídka je od firma ACOND. Co tomu říkáte? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě k podlahovému topení: Cena obsahuje: - Dodávku podlahového topení vč. veškerých komponent potřebných ke zprovoznění podlahového topení - Instalaci podlahového topení - Dodávku a instalaci hlavních rozvodů v PEX-AL-PEX od zdroje k rozdělovači podlahového topení - Dodávku a položení reflexní fólie - Naplnění a natlakování systému, tlakovou zkoušku Cena neobsahuje: - Zednické práce a přípomoce, průrazy skrz kamenné a železobetonové zdi - Dodávku otopných žebříků – zajistí si investor dle barvy, designu apod. (po domluvě můžeme zajistit) - Dodávku a montáž otopných těles a hlavních rozvodů k nim - Podkladní (izolační) polystyren pod reflexní folii podlahového topení - Dodávku a položení dilatačního pásu (po domluvě můžeme zajistit) - Konečné zalití anhydritem (betonem) - Ovládání jednotlivých okruhů podlahového vytápění samostatnými prostorovými termostat
Odpovědět
ja si myslim, ze co sa tyka samotnej podlahovky tak v pohode, pocitajte ale este cca 50tis. za anhydrit, EPS bude tiez cosi stat. TC nad 100 tisic... mam nato svoj nazor, ale tak... kazdy vie co chce (snad). Aspon to, ze ste sa rozhodli pre variantu zem/voda. Bojler 250 l? nieje to trosku prehnane? a za tu cenu za ktoru vam ho davaju... tiez predrazene 6-7 tisic..
Odpovědět
Profilova fotka
@akoinac uvažujeme nad tim, zatím ale vypadá ze tep.cerpadlo asi nebude. :-)
Odpovědět
nezapomeňte si ještě připočítat zemní práce já šel od Acondu do vzduchového, 8 kW. Dělal jsem srovnání s X jinými dodavateli a přišlo mi to jako dobrý poměr value for money. Respektive takhle : , chtěl jsem dodání komplet topného systému a většina konkurence měla výrazně dražší podlahovku (protože na to mají zpravidla subdobavatele, resp. spřátelého partnera, který chce také realizovat zisk). Acond to má zjevně jako doplňkovou službu, na které extra nevydělává, ale podporuje tím prodeje svých vlastních TČ, protože je nemálo zákazníků jako já - kteří se pak nechtějí dohadovat, proč to netopí a jaký z dodavatelů jaké části topného systému za to může. Zodpovědný je takto pouze jeden, o potenciální starost méně.
Odpovědět
@mp77 @117andrea117 Do paneláku jsme dali také Acond - voda/vzduch, vyšlo tedy cca na 1,6 mio, ale hned první rok byla úspora přes 200 tis. (počítáno ve srovnání se stejně velkým panelákem vedle, který zůstal napojený na plyn. kotelnu, tak aby to mělo nějakou vypovídací hodnotu - každá zima je totiž jiná). V domě rovněž vyhrál Acond, měl přece jen nejnižší cenu ze všech poptávaných firem. Pokud se vyskytl nějaký problém, tak se k němu Acond postavil čelem a závadu opravil, takže si zatím nemůžu stěžovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme nejdříve plánovali zemní čerpadlo od Acondu, ale nakonec jsme šli od nich do typu voda/vzduch, protože na náš domek (zast.plocha 145m2) bylo dostačující a ušetřili jsme za zemní práce. Máme od Acondu i podlahové topení a s obojím spokojenost, cenově to bylo podobné jako vaše nabídka.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?