Čím obložit krbovou vložku?

Profilova fotka
Zdravím, máme hotovou krbovou vložku a přemýšlíme, jestli ji máme něčím obložit. Jestli máte někdo nějaké zkušenosti a nápady, tak budem rádi:)
Odpovědět
@tomandy Myslím, že nejvíce bude záležet na financích a jak bude laděný zbytek místnosti. Můžete obkládat kamenem, cihličkami, nebo betonovou stěrku....inspirací je tady nebo i jinde na netu hodně.
Odpovědět
Profilova fotka
@tomandy V jakém duchu bude zbytek místnosti? Viděl jsem obložené cihly, ale co se nejvíce líbilo mi, tak bylo obložené mramorem, ale jak už bylo řečeno záleží kolik na to budete mít financí. I tapetou jsem to viděl oblepené, ale tu bych já moc nevolil.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím že obložit se dá téměř čímkoli například cihly, dřevem, mramorem, omítkou, štukem, kamenem. Spíše záleží co vám tam bude sedět, na co máte finance a taky co se vám líbí?
Odpovědět
Profilova fotka
@tomandy Já osobně mám rád jednoduchost a v jednoduchosti je krása, takže bych to jen obhodil a nechal tak hladké, bílé, případně jinou barvu co budete mít v obýváku. Jde o ten okolní prostor jaký bude no, pak půjde poradit lépe.
Odpovědět
Osobně bych do čistě bílé omítky nešel . Často je to nad krbovými dvířky očouzeno
Odpovědět
@jendad "Očouzené - špinavé" bude vše i obklad nebo stěrka. Taky jsme pořád přemýšleli jak to udělat. Nakonec jsme nahodili hrubou omítku a bílou malbu s tím, že se časem ukáže jestli něčím obložíme nebo uděláme tu betonovou stěrku. Očouzené je to jen nad těmi dvířky a nám stačilo jednou za 2 roky přetřít. Stejně co 2 roky malujeme. Stačí se naučit jak správně přikládat a čoudit to nebude :). Čekala jsem to teda horší.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud dvířka dobře netěsní nebo se to očoudí jen u přikládání, tak to se zašpiní prakticky všechny materiály, ale třeba obklad se bude dobře čistit to jo, ale přetřít to barvou taky není nic složitého. Ale pokud dvířka netěsní tak bych řešil v první řadě asi tento problém.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?