Elektricky termostat - problem s pouzitim ci nastavenim

Dobry den, mam problem s elektrickym termostatem. Bydlime v domecku teprve skoro pulroku. Kdyz chci topit vic kdyz je nam chladno a zobrazuje mi na termostatu zluty trojuhelnik s vykricnikem - viz foto. Co to znamena?
Odpovědět
Co takhle napsat co je to za typ a co sním, ovládáte. Je nastavený na 22 a v místnosti je 22.9 st.?
Odpovědět
Prvni obrazek je ted aktualni. Velke cislo tusim teplo v mistnosti a male cislo vpravo tusim teplota podlahy. Prave navod ani vysvetlivky nemam 😔 proto potrebuji od Vas radu. Druhy obrazek - nastavila jsem na 23st. Ale netopi se a zobrazuje se jenom trojuhelnik s vykricnikem jako by ze nemuze topit. Nejsem odbornik 😔Znacka tusim Fenix dle netu jak jsem nasla.
Odpovědět
@jennifer_5 podle netu: Stiskněte symbol varování v pravém dolním rohu. Zobrazí se podrobnější informace o závadě, např. senzor nebo typ závady (chyba, limit podlahy,…) Pokud je chyba v čidle: - Zkontrolujte připojení čidla, - Zkontrolujte typ regulace (Vzduch/ Podlaha/Okolí+Podlaha …)
Odpovědět
@jennifer_5 a navod si jednoduse stahnes na strankach fenixu-u kazdeho vyrobku maji okaz ke stazeni...
Odpovědět
@kekita 5.4. Informace V pravém dolním rohu je zobrazeno tlačítko. Toto tlačítko je zkratka dle aktuálního stavu termostatu: - Pokud je zobrazen symbol varování: stiskněte tlačítko a přejdete na hlavní obrazovku, kde je specifikována aktuální závada https://www.fenixgroup.cz/sites/defau...
Odpovědět
@jennifer_5 Dobry den, mame tyto termostaty doma a omezeni podlahy mame na 27 st nastaveno od firmy mame dum na klic. Bezte do nastaveni a zkontrolujte zdali nemate omezeni podlahy na 22 st. Kdyztak mohu okopirovat navod a zaslat na mail. Pekny den
Odpovědět
@wpavel to melo byt asi pro @jennifer_5 :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?