Firma Eurosystemy z Kroměříže, jaké máte zkušenosti?

Zdravim Vas, ted resime vodo - topo a mame nabidku od Eurosystemy z kromerize. Udelali mi slusnou nabidkuna rozvod vody a komplet podlahoveho topni vcetve kondnzacnihoo kotle. Dale i zaliti anhydritem se zaruko 15 let. Proto se chci zeptat jake mate s nima zkusenosti. Nebo mi doporucte firmu na vodo topo. Stavba se nachazi 5 km od Uherskho Hradiste. Diky za kazde info
Odpovědět
Vazne nikdo je nezna?
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, jestli jde o stejnou firmu, nám teď dělala podlahovku firma Eurosystemy Group (jsme na Ostravsku). Cena slušná, práce rychlá, udělali vše co měli, topení topí :-) Máme tepelné čerpadlo. Na zalití anhydridem nám dohodili jinou firmu. Zatím nebydlíme, tak těžko posuzovat, ale zatím vše ok.
Odpovědět
@lucie1982 Super diky moc za odpoved. Jedna se o stejnou firmu maji vice pobocek. Snad se jeste nekdo ozve. Ale nejspis do nich pujdu. A kdy budete bydlet? My planujeme vse stihnout do zari tak snad se nic nepo... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@liborec No my teď finišujeme, přijdou malíři a položí nám podlahy, takže v létě bychom měli bydlet. Držím palce, ať vše vyjde.
Odpovědět
Zdravím,u nás skončili v prosinci(Hranicko)a od té doby je těžké je přesvědčit že topení je špatně rozvedené a kotel nedostačujicí,a to ještě nemají ani doplaceno,a teď budeme řešit kdo napraví jejich chyby,vůbec nedoporučuji velkou firmu,koukněte na recenze na netu,je více nespokojených zákazníků.
Odpovědět
@katerinaskr A projekt vytapeni delali taky oni? Spatne rozvedene topeni znamena co? Prave na netu jsem moc nezpokojenych zakazniku nenasel. Jakou mate ztratu domu a jaky vykon kotle mate a jakou znacku kotle? Jak mate resenou TUV? Zasobnik primo v kotli ci zasobnik zvlast? Diky za upresnujici informace
Odpovědět
No to je právě ten problém,že vše nám rozvedli na jeden páteřní rozvod,patro - podlahovka,přízemí dílna -radiátory a na konci těch radiátorů je bojler,u podlahovky dali čerpadlo a zastavovací ventily až za rozvaděč takže když podlahovku zastavím stále topí takže hodně štěstí až budu v létě chtít ohřát vodu kotlem ,no teď to snimi budeme řešit čekali jsme na spočítání kW od odborníka,protože oni nám nejsou schopni ani říct kolik kW má ta podlahovka.Kotel máme viadrus herkules duo se zásobníkem,je na náš dům slabý ale jinak je skvělý tak jsem zvědavá za co se bude nakonec měnit. Nejlepší je kdyby jste našel jejich nějaké zákazníky a zeptal se ale to je těžké,třeba jsou tam u vás lepší odborníci v té firmě,ale co se týče velké firmy nedoporučuji,celkově se tu vystřídalo dost jejich montéru(ten udělal tam ,druhý zase tam) a to taky není ono,měl by to dělat jeden tým od začátku až do konce.A projekt jsme ve finále ani neviděli,je to i naše chyba měli jsme si je pohlídat ale nenapadlo mě že taková velká firma nedokáže ani kotel nainstalovat. A hlavně se závady ukázali až po týdnu topení,já jsem kuchařka a nerozumím systému topení,bohužel člověk prostě věří odborníkům.
Odpovědět
@katerinaskr Ahoj, No tak to moc pozitivni nevypada. Diky za tuto zpravu. Tedka cekam jeste na dalsi cenove nabidku tak snad neco najdu nebo jesli mate tip sem s nim
Odpovědět
Najděte si soukromého topenáře,vlastně znám jednoho šikovného sice je z Bystřice,ale vím že jezdí i směr Přerov tak by neměl být problém i Kroměříž,nebo jestli jste odjinud.
Odpovědět
@katerinaskr no ja sem od uherskeho hradiste Kdyz tak mi to dejte do soukromych zprav nevim jake sou pravidla diskuzi Diky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?