Jaká je platnost stavebního povolení na vrt?

Dobrý den,prosím, nevíte jaká je platnost stavebního povolení na vrt. Je nějak časově omezená? Chceme tepelné čerpadlo země voda. Děkuji.
Odpovědět
my máme tepelné čerpadlo země-voda. Ale tyhle věci vede v patrnosti manžel. když se mi večer připomenete, tak se ho zeptám ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@s.arinka Standardně to asi budou dva roky. Myslím, že už můžete začít vyřizovat, může to trvat i rok :-)
Odpovědět
U stavebnich povoleni byva podminka, ze do dvou let od vydani rozhodnuti musite stavbu zahajit. Termin dokonceni dejte radeji hodne vzdaleny, aby vas nezdrzovalo dodatecne prodluzovani toho terminu.
Odpovědět
Lze tam tedy stanovit termín dokončení? Cceme to začít vyřizovat již nyní protože to je potřeba do projektu.Je možné ale, že celá stavba včetně vrtu bude dokončena za cca 3 roky.Ten vrt se prý pak provádí na konec.Tak jestli to lze.Nevím jestli bysme to do 2 let zvládli.Spíš právě do 3 let.dekuji
Odpovědět
@s.arinka Jak pisu, vetsinou musite do dvou let od vydani rozhodnuti stavbu ZAHAJIT. Ne dokoncit. Termin dokonceni se pise do zadosti i do textove casti projektove dokumentace, predpokladam, ze se to zatim nezmenilo. Zajdete se poradit s referentem. Jestli to budete mit v ramci jednoho povoleni (stavba rodinneho domu, tepelne cerpadlo a napr. cisticku odpadnich vod, studnu, nebo buhvico jeste, ...), pak se to cele bere jako jedna stavba, jen rozdelena na vice stavebnich objektu. Tzn., ze jakmile do dvou let od vydani rozhodnuti alespon kopnete do zeme, zahajite stavbu a je uplne jedno, jestli jste prvne delali rodinny dum, nebo vrt pro tepelne cerpadlo. Napr. my mame v ramci stavebnich uprav udelat 7 veci vcetne pristavby, zatepleni, tepelneho cerpadla, novou strechu, ... Jakmile jsme zahajili prvni cast - pudni vestavbu, je zahajeno vse a termin dokonceni jsme stanovili za nejakych 7 let, kd predpokladame, ze nasetrime na vsechny casti a budeme moc rict, ze je dokonceno.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?