Jaké radiátory mám objednat?

Ahoj hollky, dostala jsem za úkol přes internet objednat radiátory. Mám veškeré počty a rozměry, ale nevím značku. Připadá v úvahu Radik nebo Kermi. Máte zkušenosti od topenářů, které upřednostnit? Nám doporučuje každý to, co je léta zvyklý montovat :-) . Moc děkuju za rady.
Odpovědět
ahoj.. my budeme mít Radik, přítel je od fochu a říkal, že jsou dobré. a namontované vypadají skvěle.. :-)
Odpovědět
Zelvatko, tak to jsem docela ráda, protože ty Radiky se dají sehnat za dobrý penízky a mi jich potřebujeme 26 kousků! To už sakra zasáhne rozpočet :-) . Děkuju za tip.
Odpovědět
Profilova fotka
U topenářů dělám a nejčastěji(řekněme 60%) montujeme Radiky(už kvůli spolehlivosti, dodacím podmínkám a montáži), ale poslední dobou je v designu dohnalo(podle mě leckdy i předehnalo), kvalita se také zlepšila, Purmo. Ale najdou se i lidi, kteří sází na německou kvalitu( o něco dražší než Radik od Korada) - Brugmann. Co se konvektorů týče, nejlepší zkušenosti máme s Licony ;-)
Odpovědět
mirca, co ja vim od nasich topenaru, tak dneska jsou u nas k mani kvalitni Radik, Kermi a Vogel a Noot..my jsme objednali Vogel a Noot, protoze tenkrat oni zacali prvni delat ploche radiatory.. tyhle firmy se od sebe lisi minimalne a Radik je, co ja vim, ten nejmontovanejsi vyrobce..jinak pry se vsechny vyrabeji na stejne lince DeLonghi a rozdily, co jsem ja zaregistrovala, jsou akorat ve vyberu termostatickych hlavic a designu koupelnovych zebriku..
Odpovědět
Holky děkuju moc za názory. Jdu se prokousávat internetovýmim obchody :-)
Odpovědět
Nejlepší radiátory nabízí Kermi. Ventilová desková tělesa dokážou i uspořit energetické náklady na provoz topného systému. Mají také velký výběr designových těles, ale za vyšší ceny. Všechno mají na internetu. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?