Krbová vložka Haas Sohn Jonava IV - recenze

Zdravim, Planuju udelat krb a vybral jsem si vlozku od Haas Sohn Typ Jonava IV nebo Malvik IV. Myslim, ze je to dobra volba mezi cenou / kvalitou. Kolega co ma krbova kamna od Haas Sohn tak je ma jiz pres 15 let a tento rok mu akorat praskla jedna samotova cihla jinak bez problemu. Ja krb budu pouzivat minimalne - je to spise takova pohodova zalezitost, kdy si zatopit v krbu, sednout do obyvacku a otevrit pivko :-). Mam dum, kde tepelne ztraty jsou okolo 5-6 kW. Proto sem volil vlozku s co nejmensim vykonem. Jakou vlozku mate vy ? Mate zkusenost s volozkami Haas Sohn? Krb si budu stavit sam z desek Silka. Sel jsem na rady k jednomu krbari a ten mi rikal, ze tuto vlozku mi nedoporucuje. Spatne reguluje a spini se sklo. Nabizel mi Hoxter nebo Romotop(Asi proto, ze je prodava), ale tam je cena o 12 tisic vice. Coz je veliky rozdil a nechce se mi do toho tak vrazet, kdyz v krbu zatopim parkrat za zimu. Diky za jakykoliv prispevek
Odpovědět
nikdo nic?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zdravim, aku vlozku ste nakoniec kupili? zhanam nieco podobne...
Odpovědět
My jsme ji také chtěli, ale nakonec jsme vybrali novinku od Romotopu Heat H2N, vyšla cenově tak dobře a provedení moc pěkné. Zatím jsme ale netopili, takže zkušenosti zatím nemáme.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@jaasminka Dobry den, uz mate nejake zkusenosti s touto vlozkou?
Odpovědět
@karelkarlu Dobrý den, zatím jsme topili párkrát a nemůžu si stěžovat :-) Jediné co snad je takové zvláštní je popelník, který není vysouvací dole, ale uvnitř a musite tedy sáhnout jakoby dovnitř (nemám zkušenosti s jinýma vložkama, tak nevím zda je to standardní). Ale koukala jsem, že šla vložka cenově nahoru.
Odpovědět
Profilova fotka
Ty popelníky bývají vevnitř skoro ve všech .... Plánuji koupi Romotop Heat budeme mít Dřevostavbu tak potřebuji co nejslabší výkon.... Takže jste spokojení?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?