Krbová vložka s nízkým výkonem

Máte někdo prosím zkušenost s krbovými vložkami s co nejnižším výkonem (teplovzdušnou bez výměníku) ? Právě vybíráme do nízkoenergetické dřevostavby a připadá mi, že na výběr jich moc není..
Odpovědět
Profilova fotka
Zkušenost bohužel nemám. Taky jsme se dívali na vložky s co nejnižším výkonem (myslím, že to bylo tak do 7 kW) a je jich docela málo. Najít se ovšem dá, my jsme si dívali po značce Hakr a Bef.
Odpovědět
My jsme vybrali BEF Optim 6, výkon 2-6 Kw. Nyní je i za krásnou cenu :-). Taktéž jsme hledali co nejmenší výkon. Instalovat teprve budeme...
Odpovědět
@h06493 mame Bef Home, myslim vykon 2-4 kW. Vytopime nim 115m2, bungalov.
Odpovědět
My jsme nyní začali zvažovat ještě i krbová kamna, našla jsem jedny, které se mi hrozně libí (viz album)
Odpovědět
Profilova fotka
@h06493 také máme dřevostavbu a také nás strašily s výkonem kamen, máme 8kw a slabší bych nechtěl... ;-)
Odpovědět
@h06493 Taky máme Bef Optim 2-6 kW a je to paráda, máme rohovou verzi a jsem moc spokojená. Výkon je akorát, víc bych nechtěla. Už se mi podařilo přetopit :) nesmí se to moc ládovat, ale přikládat pěkně po jednom polínku. Nemáme žádné výměníky ani nic podobného. Otevřem dveře a vytopí se celý dům. Jediné co jsem si nechala udělat tak průduch do podkroví aby to topilo i tam, ale zatím máme jen nedodělanou půdu tak nepoužíváme.
Odpovědět
Profilova fotka
Mohla bych se prosím zeptat, vás co máte krbovou vložku bez výměníku, na kolik vás to vyšlo se vším všudy? Také máme dřevostavbu a doporučený výkon 3-7 kW....klidně i do IP, moc děkuji
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?