Máte zkušenost s bio krby?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenost s bio krby? chtěla bych do dřevostavby krb, avšak přítel není zastáncem krbu do dřevostavby , tak jsme narazili na bio krby. Nějaké zkušenosti?
Odpovědět
ano,ja mam zkusenost. koupil jsem si ho hlavne kvuli pekne dekoraci do meho bytu. :-)
Odpovědět
@kawaluca ozaj len dekorácia, romantika, pretože topení by vyšlo 3-4x drahšie než elektrinou
Odpovědět
Profilova fotka
je to jen pro atmosféru, rozhodně ne na vytápění....
Odpovědět
@kawaluca hledej tady na foru, je tu určitě několik diskuzí na toto téma
Odpovědět
Dávala jsem jednou stejnou otázku, hlavně mě zajímalo jestli to nesmrdí a většina lidé co je má doma mě ujistila v tom, že ten líh trošku smrdí a tak jsem pořízení přehodnotila.
Odpovědět
Ahoj, právě do dřevostavby se krby a pece naprosto hodí. :-) Mrkni na rozsáhlé forum srubařů a roubenkářů. A vůbec všech milovníků dřevostaveb. ;-) Mají i krásné fotky, nikdo znich není bez krbu nebo kachláčů a pecí. Já mám doma bio krb. Stále toužím po opravdovém krbu a protože zatím jsme v bytě, tak mi manžel na vánoce koupil bio krb. Četla jsem o něm všechno možné, ale rozhodně náš byt 70 m2 nevytopil ]-( plamínek je hezký jenže máme menší dítě a na krbu není sklo takže otevřený ohýnek není to nejlepší. Ze začátku jsme si ho zapalovali, ale není to ono :-( .,,Kanadské sruby a zkušenosti s ním,, je to forum, všichni Vám tam rádi poradí. Osobně bych si bio krb už nekoupila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky všem. Nejde mi tolik o vytápění jak o příjemné posezení u krbu, můj sen byl vždycky mít doma krb, ale jelikož jsme se rozhodli pro dřevostavbu, musím v něčem chlapovi ustoupit, když on si do dřevostavby krb nepřeje. On mi věčně taky ustupuje, tak musíme dělat kompromisy. našla jsem tu na foru tento a uchvátil mě, i v jednoduchosti je krása: http://www.onlineshop.cz/dum-zahrada/...
Odpovědět
@kawaluca Přemluvte přítele na krb nebo alespoň krbová kamna. Tomu se fakt nic nevyrovná a krásně to vytopí celý dům. Ať si přečte pokouká co se tady píše. Nechápu proč odmítá, já bych se nedala. Ten bio krb je podle mého názoru nebezpečnější, tím lihem se může něco polít, popálit. já bych se zrovna spíš bála toho biokrbu a nikdy bych do něj nešla.
Odpovědět
Profilova fotka
Dneska se zkusím do něho obout :) asi má strach, že by nám dřevostavba shořela :)
Odpovědět
Ahoj, jestli se chcete doma systematicky a pomalu trávit, vzhůru do biokrbu:
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?