Podlahové topení svépomocí - projekt

Profilova fotka
Zdravím, v RD budeme mít teplovodní podlahové topení, které si plánujeme položit svépomocí, se známým topenářem. Kdo jste také dělal, můžete doporučit firmu/projektanta na zhotovení projektu PT? (výpočet počtu a délky okruhů, rozteče, regulace atd.). Nebo toto poptat u firmy od které budeme brát materiál? (zatím nevíme kde, klidně doporučte 🙂) Předem díky za vaše zkušenosti
Odpovědět
Profilova fotka
@lenny92 A známy Topenář nemá někoho kdo to děla když je z oboru? My to budeme dělat také přes známého co děla tepelná čerpadla a podlahové topení a mám za to že to bude počítat jeho firma.Jinak chceme taky realizovat svépomocí
Odpovědět
@lenny92 My brali materiál od Uponoru a spočítali nám projekt zdarma. Projekt vypadal fakt dobře, dokonce tam bylo i nastavení průtoků, tak aby to topilo rovnoměrně.
Odpovědět
Profilova fotka
@jarin1 bohužel ne, je to živnostník, a zrovna ani nikdo z jeho známých PT nedělá🤔 @petr13 super, díky, kouknu na to😉
Odpovědět
Profilova fotka
@lenny92 Ještě mě napadá ze teoreticky by to měl udělat třeba výrobce rehau, nebo ten výrobce od kterého budeš brát materiál. Já jsem akorát poptával jednu firmu e-podlahovka ale ty to zvrzly tak ze napočítali jednou tolik m2 😄 pak už jsem nepoptával.
Odpovědět
Profilova fotka
@jarin1 to mě taky napadlo, i když tedy zatím nevíme od koho budeme brát, ale až něco vybereme tak zkusím😉
Odpovědět
Profilova fotka
@lenny92 jasný z rehau asi nic nezkazíš, to je dobra značka. My teda asi ten ivarcs, jsou tu už taky nějaký pátek(28 let) a recenze mají kladné. Tak pak dej vědět pro jakou firmu jste se rozhodli. Ale mužu se zeptat toho známého co nám to bude dělat zdali ten projekt budou dělat oni nebo jiná firma.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?