Krbová vložka - přikládání přední nebo zezadu?

Rádi bychom přikládali z technické místnosti za obývákem a prosím zkušenosti, co mají takové, nebo slyšeli...viděli...díky moc. :-)
Odpovědět
Zadní plnění je super, také jsem ho chtěla a vše měla nachystáno. Ale nakonec rozhodla cena, jelikož vložka se zadním plněním je podstatně dražší. Řekla bych to asi takto...pokud mátě volné finanční prostředky a neřešíte nějakých min. 20 tis.-30.tis. Kč navíc, tak bych šla do zadního přikládání.
Odpovědět
Ahoj taky budeme mít přikládání zezadu.momentálně jsme v řešení vytápění a krbovou vložku máme vybranou tuto: http://www.romotop.cz/krbove-vlozky-d... s toho co jsem načetl o vložkách s výměníkem určitě koukejte po vložkách minimálně s dvojsklem nejlépe trojsklem, předejdete tak přetápěním v místnosti kde je vložka umístěna :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, zadní přikládání je super. Až budu jednou měnit, rozhodně do toho půjdu. Myslím, že Váš výběr Romotopu je dobrý. V teplovodních krbech utekli všem tak o 10 let. Dobrý je ještě hoxter, ale má velkou spotřebu dřeva - nejlíp vozit rovnou kolečkama.
Odpovědět
Ahoj, že by Romotop utekl všem v teplovodní technice bych tedy neřekl (v čem?), ale je to solidní český výrobce. A že by měl mít Hoxter "velkou spotřebu dřeva" při stejném výkonu...? To je nějaká legrace že :) Nebo obchodní zájem pane "karlekarlu" registrovaný v tomto měsíci? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
v nasem dome to neni resitelne prikladani zezadu, ale abych chodil prikladat pres pul baraku by se mi nechtelo, ale na cistotu a mozna i pracnost pri noseni dreva fajn vec. My jsme vzali rohovou od hoxteru a spokojenost. k tem dvoj/trojsklum - myslim si, ze jsou vice kvuli bezpecnosti, chce to planovat vlozku podle ztrat domu, pak nebudete dum pretapet. my jsme si vybrali na vystave - vykon asi 13 kW :-) a krbar nam to vysvetlil, ze takhle ne, ted mame asi polovicni a je to OK Hlavne nezapomente na externi privod vzduchu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?