Rohová krbová vložka se zadním přikládáním, vyrábí se?

Chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte doma nebo alespoň nevíte o tom, zda je nějaký výrobce, který vyrábí rohové krbové vložky se zadním přikládáním (teplovzuch) ? Chceme to takto do domečku, ale nikde to nemůžeme najít. Díky moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem hledala, ale nenašla nakonec to vyřešíme tak, že vložku vytočíme a obestavíme. Máme ji taky se zadním přikládáním, ale s výměníkem
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, takovou vložku jsem dlouho hledat. Jedinným řešením je dle mého názoru, oslovit výrobce napřímo a nechat si ji vyrobit na zakázku dle Vašich požadavků.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, chtěla jsem obnovit dotaz z roku 2013 - ani v roce 2017 se toto nevyrábí?? Také bychom měli zájem. Díky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
http://www.krby-bef.cz/cz/katalog-pro...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Tak a jsme v tom taky. Taky jsem si navymýšlela, že chci krbovou vložku s výměníkem, se zadním přikládáním a k tomu uplně nejlíp prosklený roh. Máte někdo zkušenosti?
Odpovědět
Hoxter dělá rohovou vložku se zadním přikládáním, nevím jak ale ten výměník. Začíná však lehce pod 100tkc a musí vám ten krb namontovat firma. Já jsem nakonec objednal ten Bef co píšu nahoře, akorát mi udělali za příplatek plné zadní dveře. Na trhu už moc variant rohové vložky se zadním přikládáním není. Ještě jednu dělá Chopok, ale ty jejich vložky vypadají jak z devadesatek.
Odpovědět
@smiley8 budeme mít Spartherm rohová se zadním přikládáním, záleží kolik do toho chcete investovat, mají zadní přikládání skoro ke všem za příplatek
Odpovědět
Pozor, rohové vložky mají již z principu větší výkon do prostoru. V NED domech to bývá problém.
Odpovědět
Taky o tom přemýšlíme, ale nevím :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?