Teplovodní podlahové vytápění. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky všem, máte zkušenosti s teplovodním podlahovým vytápěním? Chceme stavět nízkoenergetický dům a nemáme možnost připojení plynu. Můžete nám poradit nebo sdělit zkušenosti s tímto vytápěním?
Odpovědět
AhojGabi, zatím osobní nemám, ale budeme si pořizovat to stejné. Do ND se topení nezalívá betonem nebo anhidritem, ale je to "suchý proces". Zkušenosti zatím mám jen s anhidritem, ale mělo by to být stejné, jen je to suchý beton. Takže my si budem pořizovat asi od firmy Herotek, ale narazila jsem i na jiné firmy co to dělají. A je jedno jestli je to napojeno na elektrokotel či plyn. ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@janhu Ahoj. Stavíme ND a zalíváme betonem. Věřím, že tu na modré střeše nebudu sám kdo zalívá topení betonem nebo anhidritem :-) .
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Tak to je jasne ze podlahove topenicko je uzasna vec.. take jej miluji doma
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@scout12 taky jsme zalili
Odpovědět
My mame tez a jsme spokojeni,jediný "nedostatek" spatřuji v tom,že není moc "operabilni",jako že kdyz se ochladí nebo je najrdnou slunečny den a dům se vyhreje,tak trva tak min.den než se zmena nastaveni topení projevi.zrovna v tomhle počasí to štelujeme porad,jsme tu prvni zimu,takze zaciname.mame to rozdelene na spoustu okruhu,takže take topime v kazde místnosti jinak
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?