Topné fólie Ecofilm do dřevostavby - vaše zkušenosti

Dobrý den. Chci se zeptat zda má někdo zkušenosti s topnými fóliemi Ecofilm. Spíše mě zajímá zda třeba plnohodnotně nahrazují topné kabely.Nevim pro co se rozhodnout. Stavíme dřevostavbu 96m2,TZ 5kw. Děkuji za jakoukoliv zkušenost.
Odpovědět
@boert Mám je v celém domě, jako hlavní a jediný zdroj vytápění. Dřevostavba RD Rýmařov Nova 101 125m2. Jen v koupelnách a chodbě pod dlažbou jsou kabely. Řízeno centrální řídící jednotkou BMR. Zkušennosti za 6 let provozu jen ty nejlepší. Bezobslužný, naprosto přesně regulovatelný topný systém bez jedinné poruchy. Vřele doporučuji.
Odpovědět
@pavelcent takže do koupelen se nedají položit?můžu se zeptat na měsíční náklady a o kolik byly dražší než ty topné kabely?diky
Odpovědět
@pavelcent ještě by mě zajímalo zda se dá přes tu BMR řídit každá místnost zvlášť a zda to ovládáte pomocí ethernetového kabelu v PC.
Odpovědět
@boert No, protože dlažba je na lepidle, tak to už z principu nejde. Folie je primárně určená pod plovoucí nebo dřevěné podlahy. Pod dlažbu se použijí topné rohože. Moje celkové náklady rozdělené dle určení jsou zde http://www.modrastrecha.cz/blog/pavel... O kolik je to dražší nevím nekalkuloval jsem s topnými kabely. Ano, každá místnost se ovládá zvlášť. A to buď nastaveným režimem v řídící jednotce a nebo manuálně na termostatu v každé místnosti. Já nemám řídící jednotku včetně ethernetového rozhraní (rok montáže 2011), ale dnes již BMR dodává novější jednotku včetně ethernetu https://bmr.cz/menu-produkty/menu-reg...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?