Topné folie Heatflow - reference

Profilova fotka
Prosím, máte někdo zkušenost s topným systémem Heatflow? Předem děkuji za odpovědi
Odpovědět
Byl jsem na jejich produktovém školení, kde se pánové úzkostlivě snažili navodit dojem, že Heatflow je něco více než jen el. topná folie. Např. poukazování na "lepší" vlnovou délku záření jejich folie bylo úsměvné. Folie to může být stejně funkční jako všechny ostatní, ale jejich marketing založený na nevědomosti zákazníka mě odradil, o něčem to vypovídá...
Odpovědět
@bchannu asi tak :) Prezentace této folie jako nějakého zázračného systému, který je spotřebou srovnatelný se spotřebou TČ, je šílená. Jinak samozřejmě systém funguje, ale nečekejte od něj nic navíc. Stejnou službu udělají i obyčejné topné kabely.
Odpovědět
Profilova fotka
@bchannu @requied Moc děkuju za odpovědi, zvažujeme různý možnosti!
Odpovědět
@hlakat No jo, to zas někdo něco vymyslel a potřebuje to prodat, to je neuvěřitelné, co se ještě dá vymyslet a doufat, že to bude prodávat neznalým zákazníkům, jenomže každý prodejce by si měl uvědomit, že může přijít zákazník, který o tom ví víc než ten prodejce sám, s tím oni asi nepočítají. Musel jsem se napřed podívat na jejich stránky, aby se dalo něco kloudného odpovědět, myslel jsem si své, a potvrdilo se mi to. Zas nejspíš někdo se snaží udolat přírodní zákony. Jo, v reklamě to asi lze, ovšem v praxi nikoliv. Jak to tam uvádějí, každý systém vytápění je neefektivní, jen to jejich je dobré. Je to obyčejné podlahové (nebo stropní) elektrické topení. Ale cirátů s tím dělají, perpetuum mobile že by vymysleli? To asi těžko.
Odpovědět
Profilova fotka
@hlakat Ahoj, my Heatflow máme a já sem spokojená:o) máme variantu stropního vytápění po celém baráčku a jenom v koupelnách to máme v podlahách. Když zapnu termostat, teplíčko je cejtit poměrně rychle. V koupelnách to ale z pod té dlažby trvá trochu déle (ale my to přes den vypínáme, na co topit, když nejsem v koupelně celej den, že?:o)) takže pak jsou ty náběhy trošku pomalejší - v těch koupelnách. Sem ráda, že je to absolutně bezúdržbové, žádné třísky, špína, prach..nikde žádné radiátory apod. Máme teda i přípravu na krbová kamna, která budeme zřejmě letos pořizovat, ale i jen s Heatflow sme se v zimě měli dobře:o)
Odpovědět
Profilova fotka
@wawy Moc děkuju za odpověď :-) teď kvůli blížícímu se porodu, jsem to odložila na "za chvíli" :-) ale jsem ráda za nějakou zkušenost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:o) přeju všechno nejlepší do nadcházejících napínavých dní a hodně zdravíčka vám oboum! a dopředná gratulace celé rodince, až budete komplet!:o)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
@wawy Zdravím mohu se zeptat na vaše náklady na vytápění foliemi heat flow?
Odpovědět
Profilova fotka
@davyjones Hezký den, ráda bych Vám sdělila přesnou částku, ale máme vše na elektriku, takže úplně jednoznačně se nedá říct, kolik za vytápění foliemi platíme. Můžu jen říct, že máme nastavené zálohy na cca 3tisíce/měsíc, ale je v tom opravdu úplně úplně všechno co s elektrikou souvisí:) Tak nevím, jestli sem Vám pomohla:o)
Odpovědět
@wawy Tak ono je také otázky, zdali na konci zúčtovacího období budeš mít přeplatek, nebo nedoplatek ;) Já teď makal na stavbě, dost se topilo jen vložkou a budu mít doplatek kolem 10 000 :D
Odpovědět
Profilova fotka
@davex to je správný postřeh:o) nedoplatky nemáme, možná máme i nějakou drobnou korunu v plusu. Takže asi tak:o)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?