Topný žebřík do koupelny, ano nebo ne?

Probírame doma žebřík do koupelny a stále nevíme zda dát nebo nedat. Případně jaký... poradíte? Děkuji za názory ;-)
Odpovědět
My asi dávat budeme, na odložení mokrých ručníků ideální :) Líbí se mi viz. 1 foto. Ty klasické zakulacené žebříky se mi nelíbí - viz. druhé foto :)
Odpovědět
Profilova fotka
vidíme to stejně jako @hanach09 ;-) na teplo potřeba nebude, bude podlahovka, ale na ty nahřáté ručníky ho tam dáme a koukáme přesně po těch placatých, na které se ručník bokem navlékne a ne si jak u těch kulatých člověk bude lámat prsty za to :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ceny žebříku 1 a 2 jsou závratně rozdílné, estetika taky :-) (takze máme oba) podlahové topení , takže žádny radiator: kam dát mokrý hadr? uschnout pokožku? honem dosušit co potřebuji? Žébř byl jasná volba.
Odpovědět
dávat nebudeme, a pokud ano, tak pouze elektrický. To raději koupím nějaký pěkný věšák a budu ručníky sušit na něm, stejně jako bych to dělal na žebříku 200 dní v roce, kdy se netopí
Odpovědět
Profilova fotka
My si na něj místo i zásuvku nechali udělat, ale pro začátek ho dávat nebudeme. Uvidíme v průběhu, až se zabydlíme. Ale nemám ho celý život a nepociťuju žádnou újmu :) Jinak Vaši první volbu jsem měla vyhlédnutou taky, ale v koupelnové studiu mi řekli, že když ty šprušle nejsou spojené, špatně to hřeje, protože tam špatně koluje teplo. Nevím, do jaké míry to je pravda, to by musel říct někdo, kdo s tím má zkušenost. Já nakonec pak vybírala takový hranatý jako na obr. 1, ale aby byl celý propojený.
Odpovědět
Máme podlahové topení a el.topný žebřík na stěně s časovací zásuvkou a dá se nastavit i teplota. Žebřík pouštíme od podzimu do jara ještě dřív než podlahové topení, jinak ručníky nemají šanci uschnout. My teda nenahříváme ručníky, ale sušíme po sprchování. Jede cca 1-2 hod denně. Kromě léta kdy suším ručníky venku používám topný žebřík pořád. Máme klasický s kulatýma trubkama jaký prodávají všude v hobymarketech. Trubky jsou spojené. Bez něj si to nedovedu představit.
Odpovědět
Pro me nepostradatelna vec. Ted na byte zebrik nemame a suseni rucniku hlavne v zime hruza. Taky jsem pokukovala pro asymetrickych, ale mam smulu, mame stredove napojeni a celkem malo mista, takze bych na nej nepovesila ani ponozku :-( . Take klasicky, ale s rovnyma tycema, kombinovany. Mimo topnou sezonu pojede na elektriku, v zime pak spolecne s podlahovkou.
Odpovědět
Za mě určitě ano, v bytě jsme neměli a teď jsem za něj ráda. V zimě, když přišla malá mokrá od sněhu, šup s tím na žebřík, krásně to schlo ;-) Máme teda zatím ten obyč, časem bych chtěla pořídit nějakou tu designovku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ano, mame ted a budeme mit i v dome, pro me je to nutnost...
Odpovědět
v současném bytě žebřík nemáme. Stavíme barák a v jedné kouplně bude napojen na podlahové topení a v druhé bude kombinovaný. Dizajn přesně dle prvního obrázku (Isan Miro). Tím, že budeme přecházet z radiátorů na podlahovku se takové sušení podle mě hodí.
Odpovědět
my taky máme, když je jen podlahovka, tak se to hodí, samozřejmě je kombinovaný, aby šel používat i přes léto, když se netopí, vyjde to pak o dost dráž, ale uživatelský komfort je tím zajištěn, jinak myslete na to, abyste zvolili správný výkon, když si kupujete dizajnovky, protože ten z prvního obrázku bude mít oproti tomu druhýmu tak 20% výkon, a pokud ten z toho druhýho obrázku bude v chromu, tak bude mít oproti tomu bílýmu výkon o 20% nižší, tak ať pak nemrznete v koupelně, ať na to myslí už při návrhu topenář :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?