Vytápění dřevostavby, máte poznatky o přímotopech?

Chystáme stavbu nízkoenergetické dřevostavby (Kubis 632 od RD Rýmařov) a řešíme její vytápění. Firma dům dodává s elektrickými přímotopy, ale to se nám moc nezdá, tak hledáme informace i o jiných možnostech. Máte někdo nějaké poznatky, jak o přímotopech, heat plus nebo jiných alternativách? Dům má 100m2, 2 patra a elektrokotel.
Odpovědět
Profilova fotka
U RD Rýmařov asi nebude na výběr. Mají výbornou cenu, ale pokud si budete vymýšlet, cena půjde neúměrně nahoru. Možnosti nehledejte, jelikož Vám možnosti nabídnou jen ty, které mají v RDR. Vše má své a proti. Existuji jen lepší varianty, ale daleko dražší... http://vytapeni.tzb-info.cz/tabulky-a...
Odpovědět
@hustoles Nova 101 od RDR 125m2 , vytápění celého domu el. podlahovým topením . Náklady za rok 2012 na vytápění cca 11.500,-Kč. Toto topení od firmy Fenix Jeseník RDR montuje na přání.
Odpovědět
Můžu se zeptat na cenu té podlahovky? :-)
Odpovědět
@hustoles Jelikož jsme byli první dům, kam to RDR montovalo komplet, tak u nás byl doplatek po odečtení standartního topení a elektrokotle cca 700,-Kč. Ale u dalších zákazníků už tam byl nějaký příplatek, kolik nevím teď z hlavy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?