Vzorkové prodejny na kachlová kamna. Kde jsou?

Profilova fotka
Vybíráme kachlové kamna. Nevíte kde by mohla být vystavená kachlová kamna českých výrobců - ŽELETAVSKÁ a VAMBERECKÁ KAMNA, jejich vzorkové prodejny na Moravě? Jaké jsou jejich výhody a nevýhody?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj misheel, na tvůj dozaz ti přesně neodpovím, ale my máme vybráno toto http://www.biofire.cz/, jsou zast na Moravě v Blansku.. a viděli jsme je nikoliv ve vz prodejně, ale v reálu a velmi nás nadchly ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jptn O těch kamnech jsem četla už dříve, jsou opravdu nádherné a nejen to... Ale ta cena :-( nechala jsem si poslat cenovou nabídku... Protože máme i tepelné čerpadlo, změnili jsme volbu a chtěli by jsme něco levnějšího do 50tis. Máme už něco vybráno, ale chtěli by jsme raději vidět i v reálu =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, no my zas nemáme čerpadlo, takže tohle bude do vytápění hlavní investice, tam co jsme to viděli, nám majitelé říkali, jak stačí přiložit jednou, max dvakrát denně a není prach ;-) k tomu budem mít el a máme vybrány kachlové přímotopy ;-) viděli jsme je ted na veletrhu v Letnanech, takže vydrží hřát i v tý hodce výseče..... no ale to není to na co ses ptala.... a tam jak máte vybráno nemaj na stránkáách kontakty na prodejny?? nebo jim napiš mail.....já ještě v reálu viděla kachl s výměníkem .. ale tady v Čechách :-D od ABX.....takže bohužel, moc jsme ti nepomohla.... tak hodně štěstí..jitka
Odpovědět
Profilova fotka
jo jesště jsem měla uloženo toto http://www.krbyhrebicek.cz/ tak jukni.....víc nevím ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?