Boj s myší

Ahojte, zjisili jsme že nám kolem žaluzií (venkovní žaluzie nad okny utopená v polystyrenu) pobíhá myš. (Koukala na mě a ja na ni :-D) Máte nějaké rady jak s myší bojovat? Chystám se nastražit pastičky. Ale případně něco co funguje např. takové ty elektro odpuzovače? Případně dlouhodobé řešení? Zdá se mi jako by si tam duělala nějaké cesy za polystyrenem a pobíhá tam jako blázen... :-D
Odpovědět
Třeba je myš jenom zmatená kde je.Měla jsem jí na parapetu mezi oknem a truhlíkama.Taky takto lítala.Než jsem se rozhodla,co s ní budu dèlat,zmizela😊.Třeba už je i ta vaše pryč .
Odpovědět
Elektrický odpuzovač máme, má být člověkem neslyšitelný, my ho slyšíme, tak ho pouštíme jen když nejsme doma. :-D Pastička pomohla až když jsme tam nastražili sušenky s kokosem, do té doby si jí ani nevšimla ať jsme tam dali cokoliv. :-D
Odpovědět
@lisakstavitel Myšky rády čokoládu, ale ne nějakou obyčejnou, jen tu lepší :-D
Odpovědět
Profilova fotka
nám teda zabraly psí granule a plastová pasticka, tam se ta granule krásne napevno usadí...a i s ez ní myš dobře vyklepne :-D plašičky máme venku..
Odpovědět
u nás zabral ořech vlašák v obyč pastičce. Pobíhala mi pod podlahou v ložnici.
Odpovědět
U nas zabrala kocka :-) Mysky jsme travili, poctive pripravovali pasti a nic. Spis jich pribyvalo. Poridili jsme si klasickou vesnickou smesku a je po mysich. Sousedi, kteri kocku nechteji, tak to resi tak, ze jim obcas nachystaji nejake krmeni a kocky z okoli je za odmenu mysaku zbavuji.
Odpovědět
aj my máme naše dedinske mačky dačo im niekto dá a ostatné dochytaju
Odpovědět
Vlašský ořech v pastičce je jistota 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@katerina1102 u mne teda ani nahodou orechu si nevsimnou a zivi se dal polystyrenem v podlaze a svickama z beden :) ted jsem jim dodelanim podlahy znemoznil vlezt do mistnosti, tak jeste zjistit kudy lezou ven :-)
Odpovědět
@geodett tak to jsou nějaké rozmazlené myšky 😁 my teda máme i kočky, ale někdy jsou to lemry. A fakt tchán chytl myš na ořech pokaždé. 8-)
Odpovědět
Přesně jak píší ostatní,ořech a pasticka
Odpovědět
@geodett já na tu naši bestii zkoušela i uzený bůček, to se mi chlap vysmál a až ořech zabral. Jinak kočky máme 3 a chytají všude okolo. A myši máme před dveřmi i teď v zimě (mají blbý zvyk se chlubit, co chytily, před dveřmi :-))
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?