Černé spotřebiče. Čím je čistit?

Profilova fotka
Chtěla bych se zeptat nevíte čím čistit černé vestavěné kuchyňské spotřebiče - varnou desku, troubu, apod. aby vypadali pořád jako když jsme je rozbalili z krabic? Tedy kromě rady nepoužívat :-D díky za rady :-)
Odpovědět
Ahojky taky máme černé spotřebiče (každopádně jsou pořád lepší než nerezové), desku čistím přípravkem na sklokeramiku a troubu a mikrovlnku zevnitř cifem - oranžovým na mastnotu a zvenku jen "zázračnou" hadrou - švédskou utěrkou, nebo jak se jim říká, mají je všude. Je ale pravda, že úplně ideální to není.
Odpovědět
katy, já používám tento ecover http://www.bioobchod.cz/index.htm?zb=... máme černou plynovou varnou desku, je pořád ušmudlaná od mastnoty, od přeteklých brambor atd. tohohle stačí trochu nastříkat, houbičkou umýt plochu, smýt a pak otřít dosucha utěrkou. žádný šmouhy tam pak nejsou a je to krásně čistý. navíc je to bez chemie, takže do kuchyně jako dělaný.
Odpovědět
koukám, že se mi to hodilo na první stranu. tak je to v oddělení Ekodrogerie a čistící prostředky - Ecover čistící prostředky - Ecover čistící prostředek s rozprašovačem ;-)
Odpovědět
Satčí i obyčejnej jar, když se to meje často a pak vytře do sucha papírovou utěrkou. Tahle meju nerez a jde to.
Odpovědět
Profilova fotka
Ikarkulka: s rozprašovačem jsou tam octový nebo na skla, který máš? jinak zkusím koupit i švédskou utěrku. Holky díky moc.
Odpovědět
Taky používám obyč.jar + švédskou utěrku a stačí to.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?