Čím čistit sprchovou vaničku z litého mramoru?

Profilova fotka
Máme cca měsíc sprchovou vaničku z litého mramoru a dnes jsem při čištění zjistila, že se na ní tvoří stopy rzi (rezavé tečky), které jdou špatně odstranit. Je to normální nebo je to způsobeno špatnou údržbou nebo jde o vadu vaničky? Máte nějaký tip, čím nejlépe čistit vaničku z litého mramoru, abych rzi předcházela?
Odpovědět
Profilova fotka
@maviska Ahoj, taky máme vaničku z litého mramoru - už 5 let a mám to tam také - při prodeji nás ujišťovali, že je to to nejlepší atd. Musím jí drhnout minimálně jednou týdně - jinak to vypadá otřesně. Drhnu kartáčkem a Cif cremem a docela to dolů jde. Ale po týdnu děs běs :-( .
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
mě se po půl roce používání na mramorové vaničce taky objevili rezavé tečky, mohla bych se zeptat, čím jsi ji začala čistit? a netušíš čím to je? @maviska
Odpovědět
Profilova fotka
@sarka49 Je to zvláštní, ale rez časem úplně zmizel a teď už s tím nemám problém. Čistím buď Brefem-odstraňovač vodního kamene nebo Sanytolem. Nevím, čím to bylo..
Odpovědět
@maviska děkuju, vyzkouším to
Odpovědět
Profilova fotka
jeje..taky máme vaničku z litého mramoru...a všichni dokonce obkladač nás ujišťují, že to je nejlepší. Tak snad se námt o taky nezačne objevovat. Zatím nebydlíme, budeme se stěhovat za dva týdny.
Odpovědět
tak to som prekvapená, my máme vaničku už 3 roky a nič také sa našťastie neobjavuje. Utieram z nej len prach a mydlové stopy, inač je stále krásna. Akú máte značku vaničky?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
bydlím necelý rok v novém bytě,mám tady vaničku s litého mramoru,všichni říkaj jaký je to kvalitní materiál,musela jsem jí reklamovat,na povrchu se udělaly drobné bouličky a začaly praskat
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?