Čím čistíte sklo ve sprchovém koutě?

Profilova fotka
Mám dotaz ke všem, čím čistíte sklo ve sprchovém koutě, aby to zanechalo film a voda se spouštěla dolů a neusazoval se na skle vodní kámen či šmouhy od vody nebo se nemusel pořád leštit, ale stačil by úklid 1x za týden?? Díky za tipy
Odpovědět
Profilova fotka
Takovéhle čistící prostředky má Ravak: http://www.ravak.cz/cz/cistici-prostr... jsem s tím max. spokojená. Ten film zanechává myslím RAVAK AntiCalc Conditioner a jinak výbornou věc na vodní kámen (ale na sprchové stěny jsem to nezkoušela) mají v Dm-přímo ta jejich řada, modrá lahvička asi za 34,-Kč.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Uvítám další nápady, máme tvrdou vodu a sklo je vždy za dba dny ošklivé a nejde to ani pořádně umýt ]-(
Odpovědět
@jipe http://www.prozdravi.cz/odstranovac-v...
Odpovědět
Koupili jsme ke sprcháči ten přípravek od Ravaku, ale já teda jsem hodně nespokojená. Snažíme se vytírat sklo stěrkou ještě než opadne pára, ale už jsem se smířila s tím, že to nikdy nepůjde všechno pryč. Do vlastního bydlení jedině sklo s vyměnitelnou folií a nebo závěs. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, máme tvrdou vodu....na odstranění vodního kamene používám Pulirapid a jsem s ním spokojená. Je to výborné i na vodní kámen na vod.bateriích atd.
Odpovědět
@petku0204 ulirapid mě taky napadl ale bojim se abych nepoškodila to sklo nebo hlinik a plast ve kterým je sklo usazene....
Odpovědět
Na vodní kámen ocet a na mlžení skla sprej na autosklo.
Odpovědět
Profilova fotka
@mundici já ho používám dlouho a nic jsem s tím nikdy nezničila, tak nevím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já používám Leifheit na sprchové kouty (má i pearl efekt) a kapičky se neusazují na skle. Občas použiji Ravak Anticalc (cca 1x za dva měsíce).
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus vyčistit sklo leštěnkou na auta, voda krásně stéká dolů a neusazuje se tolik kámen. Dobré je taky hned po každém sprchování stěny osprchovat studenou vodou, jak nám radili v koupelnovém studiu. Pak je dobrý ocet (ale je to žiravina, i když na sklo to neva) a nebo rada od @radiska - horká voda a kyselina citronová - chystám se vyzkoušet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vůbec nejvíc se mi osvědčilo, dát do sprcháče pryžovou stěrkua tou to sklo po každém sprchování setřít. K nezaplacení....
Odpovědět
@jirinapezl vyplatí se pořídit si ten Anticalc od Ravaku? Funguje?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lucinkafr Funguje a obnovuje anticalc vrstvu, která byla od výrobce.
Odpovědět
@jirinapezl super, takže to pak koupím :-) Vím, že jsem na sebe upletla bič dobrovolně, ale když jsem viděla od Ravaku vzory skla, tak se mi nelíbil ani jeden, navíc když tady na MS sleduju koupelny, tak ty sprchy s čirým sklem tam tak nějak víc sedí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my mame čiré sklo na spcháči na čištění používám přípravek z Lidlu.Vodní kámen krásně vyčistí a já to pouze již přetřu suchou hardou a sprcháč je jak nový :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?