Čím umýt koupelnu po spárování?

V jedné koupelně mám bílý lesklý obklad, ve druhé bílý matný obklad. Ani jeden nemůžu důkladně a pořádně umýt tak, abych neviděla žádné šmouhy... Už začínám být dost zoufalá, protože přípravků zkouším fakt hodně.. U bílého lesku jsou ještě sem tam místa, které šmouhy mají, takže nějaký pokrok k lepšímu vidím, ale u toho bílého matu to je fakt čisté zoufalství.. Manžel říkal, že to budu mýt aspoň pětkrát, než bude vše ok, ale já už si fakt začínám myslet, že to nevyčistím nikdy.. Nejprve jsem umývala jen čistou vodou, pak jsem vzala jar, pak clin na koupelny, pak něco z lidlu na dlaždičky, pak zase jen čistou vodu, pak na sucho jen pronto a nic, prostě mám furt koupelny jak čuně :-((( Prosím, prosím, čím jste umývaly koupelny vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsem z toho byla nešťastná, myla jsem je asi třikrát a stále šmouhy, až mi někdo poradil dát do vody ocet a musím říct, že to opravdu pomohlo a bylo hotovo!!! :-) Tak snad tato rada pomůže.... :-)
Odpovědět
@madge tak to vyskusam protoze ja mam to iste a nejde to dolu jsem z toho zufala protoze to vypada jak neuklizeno :(
Odpovědět
Mám to stejně:-(. Většiny jsem se zbavila, ale na dvou místech to nemůžu dostat ničím dolů....Kolik se dá octa do té vody? Díky:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu nevím, jestli Vám to na ty nevyčistitelný místa půjde, ale u mě to na celou koupelnu zabaralo dokonale. Octa jsem dala tak nějak od oka.. poměr nevím, tak nějak aby ta voda byla cítit po octu. :-) Dalo to i leslým dlaždičkám krásný lesk. :-D
Odpovědět
@madge no ja jdu na to zitra tak pak dam vedet jak to dopadlo.
Odpovědět
Profilova fotka
niccky.z držím pěsti! ;-)
Odpovědět
@madge: super nápad, o kterém jsem už slyšela, ale absolutně jsem si na vodu s octem nevzpomněla! Díky moc!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?