Jaký vybrat mop?

Pekny svatecni den, premyslim o koupi mopu. Jake mate zkusenosti - doporucujete Viledu anebo Leifheit? Diky.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Mám čtvrtým rokem mop Spontex expres systém (často bývá v akci v supermarketech apod.) a neumím si představit vytírat bez něj. Vytiram 3 krát týdně 100m2. Akorát doporučuji rovnou nakoupit náhradní "hadr", jakmile se gumička jakoby už výtahá, tak pak hadr padá a je třeba vyměnit.
Odpovědět
@marteenka30 ahoj, leifheit twist XL na kybl dokoupit ty jejich "kolecka" . Je bezvadny, vydrzi roky. Mam ted cca rok novy a je daleko vymakanejsi nez ten jejich predchozi. Vytira se s nim fakt vyborne, denne 240m2😉. Kybl samotny s vodou by byl dost tezky, ale ty dokoupeny kolecka to znacne ulehcuji strcim do nej mopem a popojede.
Odpovědět
@marteenka30 https://www.leifheit-online.cz/leifhe... https://www.leifheit-online.cz/leifhe... jo a tady u vyrobce, kdyz se pokazi okamzite vymenuji za novy, coz je super
Odpovědět
Profilova fotka
mám ten samý, co už tu byl chválen výše, akorát menší verzi, super spokojenost https://www.leifheit-online.cz/leifhe...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Dobrý den, taky hledám mop do domácnosti. Určitě chci ten "placatý" a ne "střapce" (špatně se z něj dostávají vlasy). @bujibu @fyii Chtěla jsem se zeptat na to rotační ždímání. Vy máte to v tyči? To jsem viděla u švagrové. Ještě prý mají nějaké šlapací. Máte nějaké zkušenosti?
Odpovědět
@kafr dobry den, mam leifheit twist Xl, na plossce s navlekem se musi lehkym seslapnutim jakoby rozlozit ten mop, potom se uvolni takova zaklopka na tyci a cele se to namoci a vlozi do toho zdimaciho kosiku (ktery je proti starsi verzi vymakanejsi a nevypadava) a jen jakoby se pritlaci trosku na tu tyc a ona zacne odstredivou silou se pohybovat nahoru, dolu a zdimat. Je to velice rychle vyzdimane jen 2-3x pohyb. Mop vytira fakt bezvadne. Maji na nej na netu hodne slevy 20% tak kouknete na slevovy kupon. Ja uz dlouho objednavam primo u Leifheit, pac kdyz se neco rozbije, staci nafotit a poslat emailem reklamaci a oni ihned posilaji novy nahradni dil. Cely mop je vlastne stavebnice, jako u vsech vyrobcu. Zkousela jsem i Viledu, ale ten zdimaci kybl je urcite lepsi od Leifheit. Mop i s nahradnim navlekem jsem mela pod tisicovku a vydrzi fakt dost dlouho, vytiram denne velky barak.
Odpovědět
Profilova fotka
@kafr mám s tyčí, on rotuje a ždímá se pohybem tyče
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Máte prosím někdo parní mop z Lidlu? Udělá nějakou práci?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?