Jakými přípravky udržujete vinylovou podlahu?

Profilova fotka
I po vytření mi na ní zůstávají šedé šmouhy. :-(
Odpovědět
Co mam zrovna po ruce - prostredek na myti nadobi nebo neco na podlahy. Smouhovalo to jen poprve, ale to byl zbytek betonoveho prachu, nez se zakryly vsechny podlahy. Jak jsem to poradne omyla, zmizelo to.
Odpovědět
Profilova fotka
já používám alexe a podlahu máme bez šmouhy.
Odpovědět
Ahoj, tak ja mela stejny problem, sede smouhy, pouzivala jsem dva druhy HG na vinylove podlahy a pak jeste neco, uplne na prd. pak jsem cetla tady nekde na diskuzich, ze nekdo pouziva Sidolux na plovouci a laminatove podlahy i s marseillskym mydlem, tak jsem to koupila a musim rict, ze smouhy dosti zmizely, jeste teda to chce vzit parkrat, protoze ten sidolux ma v sobe prirodni vosky a ta podlaha teda byla zaneradena. Take urcite se rid davkovanim. Ja jsem si myslela, ze cim vic, tim lip, ale opak pravdou. Takze ja hlasuju jednoznacne pro Sidolux (koupila jsem ho v Globusu) a pak tady jeste nekdo rikal Bona. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já myji dětským sprchovým gelem :-D Když jsme si nechávali pokládat podlahu,tak jsem se ptala jestli to mám mýt něčím speciální a paní mi říkala,že nejlepší je třeba úplně obyčejný šampon za 20kč.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Dr. Shutz - R1000, jsem velmi spokojená.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?