Nejlepší mop na dřevěnou podlahu. Poraďte

Ahoj vsem, hledam nejlepsi mop na drevenou (olejovana) a plovouci podlahu. Potrebuji, aby se dal dobre vyzdimat, nechci na podlahy prenaset moc vody. Poradite?
Odpovědět
To opravdu doma nikdo neumyvate podlahy pomoci mopu???? Ja mam asi 3 roky mop znacky Leifheit (takovy ten obdelnikovy) a spokojena nejsem - nejde moc dobre vyzdimat. Hledam novy, tak uz bych chtela koupit nejaky dobry.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám mop od Dedry s tím kýblem - šlápne se na pedál, dáš tam mop a on se ten košíček otočí a vyždíme ho to. Jen mi to příjde takové "fórové" teleskopická tyč mi příjde slabá, je složená ze tří dílů, což je samo o sobě už nepraktické. Mám ho chvíli a zatím to jde, ale pořád to není to pravé přechové.
Odpovědět
@p.tulipanova mám stejný a než kupovat dalšího šmejda, raději kleknu na 4 a jedu :-(. Vytírám švédskou utěrkou a Prontem.
Odpovědět
Profilova fotka
to je tezky, já mám klasickou tyč z Tesca a na tom je našroubovaná švédská utěrka z Tety, tím je to fakt dělá dobře. Jinak koupelnu a dlažbu vytírám stejně ručně jednorázovýma utěrkama z DM
Odpovědět
Profilova fotka
O mopech mi ani nemluvte, mám taky ten jak píše p.tulipanova a taky teda nejsem spokojená a podlaha(máme dlažbu) buď je šíleně šmouhatá a nebo se jakoby zase lepím ponožkama -takže taky hledám i přípravek aby pořádně odmastil podlahu a při vytíranáí byla podlaha jednolitá mokrá a né sražená voda (jestli víte jak to myslím.) Zatím se mi to podařilo s mopem od viledy obdelníkový takový plišový :-D je jak na dlažby tak na plovoučky a vytírám teď MR.proper universál na dlažby i plovoučky a ještě po každém vytření ho pořádně vymáchám v čisté vodě. Ale jinak katastrofa,snažím se i ředit vodu a přípravek podle návodu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám mop Vileda s třásněma a teda nejsem vůbec spokojená. Měla jsem už několikery třásně vyměněny, ale výsledek se nemění. Takže na kolena a hadrem na podlahy, taky od Viledy-ale ten je dobrý :-) Máme kombinaci plovoučky a dlažba a hlavně na těch plovoučkách je vidět, jak je i po umytí šmouhatá :-( Tak taky nevím jaký zázrak si koupit... Vytírám Realem na povrchy a plovoucí podlahy a přidávám leštící Diavu. Ale žádná sláva to není :-( Kdo má nějaký zázrak????? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem jich pár vyzkoušela a nakonec jsem zjistila, že pro mě je nejlepší smeták a starý froté ručník. Po tomto objevu se mi doba vytírání smrskla na polovinu a ručník zvládne pobrat i drobky a chlupy ze psa, takže zametání nebo vysávání předem už není třeba. Jen ve výjimečných případech. Na vytírání používám jen teplou vodu s pár kapkami jaru. Žádné leštidla ani speciální přípravky. Vlastně jsem se vrátila do dob našich babiček a vyhovuje mi to.
Odpovědět
Profilova fotka
@tatanab My na plovoučky používali Sidolux s vůní marseilského mýdla a v pohodě. Teď jsme si koupili jiný Sidolux na vinyl (tež s marseilským mýdlem) a spokojenost nejvyšší. Miluju ho - krásně voní, perfektně myje a stojí ho pár korun kýbl :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@duckie toto neznám, dá se koupit běžně?? Vyzkouším všechno :-D A nenechává to pak fleky na té plovoučce??
Odpovědět
Profilova fotka
@tatanab Jo, určitě dá. Mrkni http://www.sidolux.cz/ Teda, lahev je to poměrně socialistická, ale fakt perfektní. Mně se líbí lesklý podlahy (i ty, co být lesklou nemají v popisu práce :-D) a tyhle to fakt nablejskaj, že se lesknou jak psí .... Šmouhy nenechávala na plovoučce, ale je fakt, že jsem jela růčo. Na tom vinylu už mám mop (ale jen ten obdélník, co se jakoby mačká a nenávidím ho, tež sháním nový a lepší), je to obr plocha a taky pohodajazz.
Odpovědět
Profilova fotka
@duckie super, koukala jsem na stránky a nejspíš do toho půjdu... :-) Ještě musím sehnat nějaký zázračný mop, protože vytírat celý barák růčo už jsem zkoušela ( a ne jednou ) a je to docela záhul :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo jo, tež jsem si po vytírání 1+dveře říkala, že JÁ žádnej mop nepotřebuju a pak jsem málem chcipla :-D
Odpovědět
Článek se načítá
já mam ultramax od Viledy a jsem moc spokojená, pěkně se vyždíme, všude zajede a nemáčim si ruce. Ještě chci vyzkoušet ten hadr v modré barvě, tak uvidíme, jestli bude taky fajn. Vytíram Prontem a dobrý.
Odpovědět
Máme takový ten kulatý mop s odtřeďovacím kýblem, vytírá se s ním dobře, ale pozor, nepoužít žádné čistící prostředky, pak čmouhuje. Jen nejsem moc spokojená s použitým materiálem, koupila jsem si levný na úkor kvality. Až se rozpadne, koupím zase ten samý. Už mne nebolí zádíčka a ručičky a vytírání se stává mým koníčkem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
V domě mám ultramax od Viledy, pak Leifheit ten šlapací se ždímáním a není nad obyčejný kýbl s třásněma za 89,-z OBI, co jsem koupila do bytu.Ten je jednoznačně z nich nejlepší...asi tak... ;-)
Odpovědět
Já mám teda Leifheit Twist Systém a vyhovuje...Naopak mop s třásněma mi šíleně lezl na nervy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@terezz870 Teri měla jsem jeden mop s takovýma třásněma (VIleda), byly to jen takové provázky, které mi zůstavaly na podlaze. Vůbec na té tyčce nebyly dobře připevněné... No to jsem myslela, že mě trefí... :-) @duckie asi tak nějak, proto chci zázračný mop, se kterým to půjde krásně a raz dva :-)
Odpovědět
Leifheit twist a super
Odpovědět
@azafata přesně;-)
Odpovědět
@duckie A kde ten Sidolux kupujes?
Odpovědět
Profilova fotka
@zupra Poprvé jsem ho objevila buď drogerii Teta nebo Rosmann, ale spíš ta Teta (mám jí blíž u práce, tak asi tam) a pak jsem nakoupila balík v Makru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@duckie a používáš i ten leštič?? dívala jsem se na těch stránkách. že je toho poměrně hodně :-) už mám plán, zítra nebo v pátek jdu obrazit drogerie :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Používám je to s tím marseilským mýdlem - čistič. Už to samo o sobě je dost lesklý a zase - nejdřív umýt a pak ještě znovu přelejskat nějaký blejskátkem...to se na to můžu víme co :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@duckie prot se ptám :-) Mě to taky příjde zbytečné :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@p.tulipanova Chtěla jsem se zeptat, s tímto mopem nejsi spokojená??? Leifheit TWIST SET http://www.leifheit-shop.cz/leifheit-...
Odpovědět
@misheel: ne, ten to urcite neni, dle obrazku a popisu mam asi tento http://www.leifheit-shop.cz/mop-leifh... (nebo aspon vypada nejpodobneji, ja ten muj koupila pred 3 lety, tak treba uz neni v nabidce)
Odpovědět
Profilova fotka
@p.tulipanova Leifheit TWIST SET je zrovna v akci a ve třech odpovědích výše si ho vychvalují, tak o něm uvažuji...
Odpovědět
Nejlepší prostředek na mytí plovouček je opravdu Sidolux :-) kam se na něj Pronto hrabe :-p Pronto dělalo šmouhy podle toho, jak moc jsem vyždímala nebo nevyždímala mop a stejně to pak vypadala, že tam něco bylo vylité :-| Takže jsem to myla i třikrát, než to "nějak" vypadalo. Sidolux šmouhy nedělá a stačí jen jednou vytřít :-) Vytírám mikrovláknovým mopem na tyči a nemůžu si stěžovat :-)
Odpovědět
Můžete mi tedy poradit , který výrobek je od Leifheitu nejlepší na plovoucí podlahy? Taky toto aktuálně řeším.
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsem o tom leifheit twist set uvažovala, ale když sjem ho viděla v reálu, tak nevim, nevim :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?