Nejlepší prášek na praní, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj, s jakým pracím práškem máte nejlepší zkušenosti? Je nějaký, který vypere opravdu vše?
Odpovědět
Profilova fotka
já kupuji prášek z DM Dentkmint, střídám to s Lidlovským Formilem, Arielem a Persilem-všechny se umístili na nejvyšších příčkách v dTestu. Jinak žádný prášek snad nevypere úplně vše, záleží i na vodě, teplotě... doma mám neustále při ruce DM čistič na skvrny-pokud je něco hodně špinavé, tak to tím potřu, chvilku nechám působit, pak klasicky vyperu a vždy vše dopadlo o.k. Vanish nekupuji-hrozně to ničí oblečení. Aviváže nepoužívám-zanáší se tím pračka a efekt na oblečení s aviváží nebo bez nevidím. Max. občas přidám ocet (zjemní vodu, tím pádem i celé praní a není na oblečení cítit) A rozhodně raději používám klasické prášky než gely-ty podle mě vůbec nic nevyperou.
Odpovědět
Profilova fotka
Já používám na bílé prádlo Ariel + trochu Vanishe na bílé + trochu aviváže. Na barevné prádlo používám Perwoll (modrý obal), na černé prádlo Perwoll na černé prádlo. Od té doby, co ho používám, mi nebledne černé oblečení a vypere krásně. Pokud mám na prádle nějakou skvrnu, použiju na to Vanish na skvrny. Prádlo mi zatím žádné nezničil, ale je pravda, že ho nepoužívám do každého praní, ale jen dle potřeby.
Odpovědět
Profilova fotka
Já používám formil a když je něco moc flekáte tak žlučové mýdlo od Dr. Beckmannu ;-) Před vyzkoušením formilu jsem používala Persil
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem teď vyzkoušela prací prášek tekutý gel od dedra.cz, který už má v sobě i aviváž. Výborná prací schopnost a navíc ušetřím i za aviváž, a skvěle voní.
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsem věrná formilu a žlučovému mýdlu. Vanish taky používám - některé skvrny vypere dobře a bez práce, se žlučovým mýdle si obvykle trochu máknu ;) občas koupím něco v akci na vyzkoušenou, ale stejně se vždy vracím k formilu - vypere mi vše a navíc ta cena 8-)
Odpovědět
Ariel
Odpovědět
Profilova fotka
ja používám jedině ariel nebo persil gely, nebo persil v tabletách, ten pere dobře. Nemám moc odvahu zkoušet jiné, už tolikrát jsem se zklamala :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?