Robotický mop vs. vysavač

Ahoj, je lepší robotický mop nebo vysavač? Nebo máte někdo zařízení 2v1? Nebo je lepší koupit každý zvlášť? Moc děkuji za rady a tipy :-)
Odpovědět
Mámě jsme koupili vysavač, aby dělal jednu věc kvalitně a aby to zvládla baterka. Kamarádka má kombinaci a stejně musí vytírat ručně, protože buď nezvládne baterka vysát a vytřít celou plochu nebo špínu roztahá. Určitě záleží, jaké máte povrchy, velikost ploch a cenové možnosti.
Odpovědět
Mame robovysavac-mop v jednom. Vysavani dobry. To mopovani je jen takove solichani. Kdyz chci poradne vytrenou podlahu, tak beru parni nebo obycejny mop.
Odpovědět
@denessa mam vysavac a super. Ted pokukuju po mopu, ale chtela bych nejprve vyzkouset. 2v1 bych nebrala, nemam rada kombinovane stroje, a necetla jsem na ne. Mic dobre recenze.
Odpovědět
Profilova fotka
Od včera mají v Lidlu robo vysavač Vileda za necelé 3 táci. Dost nad ním uvažuji, když vidím ty ceny jinde. Nemáte ho někdo doma, jste spokojeni?
Odpovědět
Po robotickém mopu začínám také pokukovat :-) půl roku máme robotický vysavač od IRobot a nedám na něj dopustit (uklízí byt cca 60m2). Je opravdu pečlivý a když jdu po něm vytírat, tak je vidět, že to svou práci dělá poctivě :-) ušetří dost času. 2v1 mi nikde nedoporučili nedělá to prý dobrotu. Takže pokud je pro Vás cenově dostupný, určitě do něho jděte :-)
Odpovědět
Mám robotický vysavač od Neata a jsem nadmíru spokojen.Umožňují jsi u nich půjčit i mop.Vyzkoušel jsem ho a absolutně k ničemu.A to je ještě jediný na trhu,co má dva rotující kotouče.Ty co tahaj jen nějakou mikrovláknitou utěrku jsou už z principu k prdu.Ano možná setřou prach,ale rozhodně né špínu.Co jsem i koukal po světě,tak bohužel opravdu něco co funguje ještě není.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Já mám robotický vysavač (ne zametač se štětinami) Samsung VR10M703CWG/GE Powerbot a jsem velice spokojená. Nedovedu si představit, jak tou trochou vody, co je v rob. vysavači, by se dala kvalitně vytřít místnost. Když vytíráte ručně mopem, kolikrát musíte mop namočit do kýblu, aby byla podlaha čistá? Mop ve vysavači šmudlá a šmudlá. ;-)
Odpovědět
Máme vysavač irobot 960 je super- jezdí automaticky 5 dni v týdnu v daný čas kdy není nidko doma- máme psa a kočku a je opravdu super, plus o víkendu jeden den když nejsme doma zvdneme židle atd ať to vysaje všude.Normální vysavač se používá velmi málo max 1 za měsíc. S mopem je to horší máme Irobot brava 390 turbo a jezdí cca 2-3 x týdně- kvalita vymopování se nedá srovnat- doporučuju vždy pořádně ručně uklidit a pak 2-3 týdně pouštět no a pak jednou za cca 2 týdny vzít mop do ruky. Máme všude dlažbu vysavač bych neměnil. U mopu je to sice horší, ale vlastně jsme rádi, že ho máme a udržuje se domácnost jakš takš v čistotě- perfektní úklid však od mopu nečekejte.
Odpovědět
@bamak Můžu se zeptat jaký konkrétní typ vysavače máte? Děkuji.
Odpovědět
Irobot roomba Pet 564 (tím číslem si nejsem jistá :-) )
Odpovědět
Mě se moc líbí představa, že luxuje/vytírá sám. :) Máte někdo zkušenost s robotickými CleanMate? Známí mají ten QQ...Pro a jsou spokojení. Tam si člověk může nastavit i dny a hodiny, virtuální zdi a kdy a kde má pracovat.:) Mají alergické děti, takže ideál když nejsou doma, i s tou UV dezinfekční lampou a filtry. Jen nemají zvířátka jako my. Recenze říkají, že vezme i chlupy. Má s tím někdo osobní zkušenost?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?