Robotický vysavač s mopem - vaše zkušenosti

Chtěla bych si pořídit robotický vysavač. Přemýšlím, zda se koukat jen po vysavači nebo ať už má v sobě i mop. Máte s takovým vysavačem s mopem zkušenosti? Doporučili byste takový vysavač? Narazila jsem na značku RobZone. Máte ji někdo? Předem děkuji za každý názor a tip!!
Odpovědět
1
2
Dobrý den, já mám pouze robotický vysavač. Moji známí, kteří mají i mop (Vorwerk), nejsou spokojeni. I u nás, když byla ukázka takového mopu, tak po akci byly na plovoučce šmouhy. Teprve po druhém mytí vodou jsem je konečně umyla. Takže já bych do takového mopu nešla. Obecně výrobkům 2 v 1 nevěřím.
Odpovědět
Máme pouze mop a je to nejlepší dárek, který jsem kdy dostala, ale šli jsme do dražšího a velká spokojenost. 2v1 raději nebrat, každý zvlášť.
Odpovědět
Profilova fotka
@reparador jaky presne mate prosim? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petcep Také bych šla určitě do každého zvlášť. Já mám jak vysavač, tak i vytírač Irobot. S obojím jsem spokojená. Co jsem kdy četla, tak jiné značky nebrat.
Odpovědět
já mám pouze robotický vysavač...přemýšlela jsem taky nad kombinací, vysavač-mop ale recenze a zkušenosti mě odradili. Ohledně vysavače jsem nadmíru spokojená - neměnila bych, škoda že jsem ho neměla už dřív...doporučuju. Ale je potřeba asi uvážlivě vybírat typ.
Odpovědět
@lulii Můžu se prosím zeptat, jaký konkrétně máte typ irobota?
Odpovědět
@rikaroni Můžu se i vás zeptat, jakého máte robota?
Odpovědět
My mame oboje zvlast a spolojenost,prijde mi to tak lepsi nez "ani ryba ani rak".
Odpovědět
Profilova fotka
@petcep Vysavač máme roomba 660 a vytírač braava 380. Teď už jsou ale asi novější typy ;-)
Odpovědět
@zerog A jaký typ máte?
Odpovědět
Jak to řešíte s robotickým vysavačem v patrovém domě? Máte dva nebo přenášíte? Děkuji
Odpovědět
@Petcep irobot roomba a irobot braava.takze je takemohu doporucit.mop zatim jen vymena baterek navigacni kostka a baterky do nej primo,to je normal.taky nahradni hadry,knoty.jede od 2014 cca.vysavac od 2011 uz,taky baterka vymena,jinak ok.mame parkety,koberec jeden,kuchyn korkova podlaha,dlazba koupelna,wc atd.,pozustatek lina jedna chodba-pujde pryc a vse roboti davaji.
Odpovědět
Článek se načítá
@petcep mám irobot roomba 866 a vřele doporučuji :-)
Odpovědět
moc mile mě překvapilo, jak krásně robotický vysavač funguje. ulehčilo mě to hrozně práci :-)
Odpovědět
Já mám Robzone Roomy a spokojenoast největší!!!
Odpovědět
My mame Irobot Roombu - drazsi typ na dlouhe vlasy a uz bych si to bez nej nedokazala predstavit. Nejlepsi pomocnik. Jenom jednou za mesic rucne vysaju kouty kam nevleze. Vsude je cisto a porad.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám také jen vysavač, a ten vytirac bych chtěla do domu. Irobot byl svého času nejlepší a asi mu to zůstalo. Máme od něj Roombu od roku 2011, tenkrát tu nejdražší řadu. Teď jsou ještě i lepší. Ale drží skvěle, vysává také skvěle. Měnili jsme baterii a kartáče. Ale není to do všech prostor, kamarádky co mají více nábytku ho nepoužívají, já vždy odklízím židle (já už jinak nevysávám, manžel občas ano).
Odpovědět
Profilova fotka
@martii1 jaký typ přesně máte, jsme doma 3 "dluhovlásky" + pes :D takže potřebuju nějaký opravdu osvědčený typ :D
Odpovědět
@lya24 Roomba 775 - ale uz je to rok a pul zpatky a neprodava se, tak se mozna informovat u IRobota, ktery model ho nahradil. I kdyz ty drazsi by to mely zvladat vsechny.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Lidičky, vy co máte roboty - jak řešíte uklid pod pohovkou?? Máte někdo tak vysokou pohovku, že vám tam robot zajede? Nám se tam nevešel a strašně mě štve ten bordel pod gaučem, jelikož se tam ten prach akorát hromadí. Takže ted manžel donesl špalky a dali jsme sedačku na ně a už tam krásně zajede. Chceme časem kupovat novou sedačku, ale zatím co jsme viděli, tak mi přijdou všechny moc nízké
Odpovědět
Moji favorité: http://www.jech.cz/sedaci-soupravy/pluto a http://www.jech.cz/sedaci-soupravy/linda (bez uložného prostoru, nerozkládací a verzi plus). Ale mají i další http://www.jech.cz/sortiment/sedaci-s... .
Odpovědět
Tak já jsem koupil Neato D75(ukázka v blogu) a musím říct,že je to fakt super mašinka.Potřeboval jsem robota,který vysaje opravdu celý bungalov,když mu otevřu všechny dveře.Tento typ má v sobě navigaci,kterou si naskenuje místnosti a opravdu je pak popořadě uklidí.Nejezdí zmateně po místnosti a nenaráží do překážek..Mě teda uklidí těch cca 90m v jednom zátahu,ale umí i to,že pokud mu dojde baterka,tak se zajede dobít a potom začne tam kde přestal,což roomby v této cenové relaci neumí.Má silikonový kartáč,takže žádné obírání vlasů a chlupů ze psa.Rovnou vše vysaje.Za mě absolutní spokojenost a mohu jen doporučit.
Odpovědět
@1leontynka Mám stejný problém, sedačku jsme kupovali před Roombou, ale dneska už většina "lepších" značek nabízívyšší nožičky právě kvůli vysavačům :-)
Odpovědět
Nemáte někdo zkušenost s robotickým vysavačem od Miele?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@lagys zvazuji koupi neato d85. Je to hlucny vysavac? A v noci zvladne uklid? Mame patrovy dum,dole cca 85m2 i vrch..predstavuju si to tak , ze mu pooteviram dvere a on vysaje cele patro..nebude jezdit zmatene, proste az bude hotova jedna mistnost pojede dal..dela to tak? Dekuji za rady.chtela jsem roombu s kamerou ale ten pry ma problem se sikminami..coz je u nas v celem patre.
Odpovědět
@lennaaa No těch 60dB asi odpovídá.Pouštět ho v noci si ale nedokážu představit.Ale mám bunglov.Jinak místnosti opravdu uklízí postupně,ale pokud je větší nad 30m2,tak si ji rozdělí na dvě.Vždy objede místnost po obvodu a pak jí v rovnoběžných čarách postupně vysaje.Nikdy se mě nestalo,že by jezdil náhodně.Pořadí místností si určuje sám a někdy se divím,proč jede přes celej bungalov uklidit koupelnu a pak zase zpátky do technický.Sací výkon je super a údržba taky.Žádný namotávání vlasů a chlupů(pes) do kartáče.Já mám vysávací plochu asi 85m2 a tu zvládně na jeden zátah.Pokud by mu náhodou došla baterie,tak se dojede nabít a pak se vrátí na místo,kde přestal a dovysaje zbytek.Já jsem naprosto spokojenej(manželka taky).Pouštím obden a naprosto stačí.Náhradní hepafiltry objednávám na Alliexpresu,takže proto jsem vzal d75.Liší se jen příslušenstvím.
Odpovědět
@lagys dekuji.ale treba neprehlusi tv nebo da se normalne bavit kdyz vysava?
Odpovědět
@lennaaa máme a nedokáži si představit že by nám tu uklízel když spíme, za zavřenými dveřmi a v patře dejme tomu. Sledování televize při vysávání nic moc, hlučný je ale nemohu posoudit s jinými vysavači.
Odpovědět
@lennaaa bavit se dá,ale televizi samozřejmě slyšíš blbě.pokud má vysavač opravdu vysávat,tak ten výkon mít musí.
Odpovědět
@alisek a mas 85 nebo 75? Uvazuju nad 85 zatim jsem nekoukala na rozdily.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?