Robotický vysavač s mopem v jednom - zkušenosti

ahoj. Máte někdo zkušenost s robotickými vysavači s mopem v jednom?? Přemýšlím, že si ho pořídím, ale nevím podle čeho si mám vybrat.. díky :-)
Odpovědět
Měl jsem v zahraničí a už bych do robotického vysavače nešel (hlavně pokud máte domácího mazlíčka). Vysává brutálně dlouho, výsledek je nemastný, neslaný a kočka byla úplně mimo z toho, jak velký rachot to vydávalo. :-D Raději vezmu do ruky výkonný vysavač a vše během několika minut vysaju.
Odpovědět
To existuje? Myslela jsem, že je jen jeden na vysávání a druhej na stírání. O obou dohromady jsem neslyšela. Já mám jen robotický vysavač.
Odpovědět
Já se přidám. Můžete doporučit robotický "stírač"? Na mokré vytírání podlah? Robotický vysavač si nemůžu vynachválit, ale chtěla bych si ubrat práci ještě víc :-).
Odpovědět
@ellendway záleží jak kvalitní stroj to je, ten náš vysaje hodně dobře, je tichý, pouštíme v noci nebo ne jdu do práce...tady ale hodně platí, že závisí na modelu, těžko očekávat od no name značky za 3 tis. že vysaje stejně jako třeba roomba za 20 tis. @timeaa scooba je super, mají ji rodiče...já bohužel ne, mám dřevěné parkety, tak se bojím, že by to bylo až přesmíru "mokré" vytírání :)
Odpovědět
Profilova fotka
@timeaa @bayt můžu se zeptat jakou značku máte? Zrovna vybírám robotický vysavač, tak bych uvítala nějaké doporučení, s čím jste spokojeni. :)
Odpovědět
@bayt iRobot Roomba 980 za 26 tisíc dělá větší randál než klasický vysavač. https://youtu.be/tV6Xp-Ih1Gg?t=7m14s
Odpovědět
@lya24 Máme už asi tři nebo čtyři roky tento: http://vysavace.heureka.cz/irobot-roo... V té době to byla nejnovější řada roomby, koupila jsem ji tenkrát na Dnech Marianne, takže tam byla kolem dvou až tří tisíc sleva. Neřešíme základnu, přenášíme ji vždycky z místnosti do místnosti a zavíráme dveře. Klasicky vysáváme minimálně. Letos bych ráda vytírací mop... @bayt Takže scoobu můžeš doporučit spíš na laminátové podlahy? Předpokládám, že na vinyl by taky nebyl problém.
Odpovědět
@lya24 roombu a jinou bych nebrala :)
Odpovědět
@ellendway tu nemáme, nemůžu soudit
Odpovědět
@timeaa já ti nevím možná jsem jen paranoidní...ale bála bych se prostě na dřevo..navíc co jsem četla, tak ty vytírače nejsou tak efektivní, takže vysávání u nás zvládne robot, ale já to pak růčo pořádně přetřu
Odpovědět
ahoj taky jsem nejak zatoužila po robotickem mopu i Braava, jsem rada, ze jsem zjistila, ze se da zapujcit za cca 200 Kc proti zaloze za pristroj.. Prislo velke zklamani.. cca 20x20 ctverec, vody max na 1 dcl, hadrik jen na pul plochy a porad tomu něco svitilo a blikalo..takze clovek stravi vic casu nabijenim a cistenim nez samotny stroj praci.. no na to, ze ten stroj ma stat asi 7000 Kc a spis nez vytira smudla trhavými pohyby sem tam, o poradnem vytreni nemůže byt ani rec. A to teda mam doma bych rekla hodne cisto.. jsem rada, ze jsem si tento stroj jen zapůjčila..a zase vratila.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
máme robitického vysavače ale vysává nám jen prach, stejně potom musím jednou v týdnu jít a všechno omýýt a pořádně vygruntovat.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?