Skvrny v granitovém dřezu, jak odstraním?

Profilova fotka
Prosím nevíte, jak odstranit skvrny v granitovém dřezu? Máme takový ten nový typ, myslím, že je to granit, nemůžu k tomu najít papíry s návody k ošetření. Když v něm zapomenu stát něco kovového (tuším i nerezového), tak mi to tam udělá takové černé kolečko. Čím to odstranit, abych dřez nepoškodila? Díky.
Odpovědět
Já mám bílý dřez, který je se skvrnami velký kamarád. Vyzkoušela jsem všechno, ale na skvrny nejlépe zabírá modrorůžový Cif power nebo Savo. Nastříkat a nechat aspoň hodinu působit. Nic jiného mi dřez tak krásně nevybělí a nezničí. S tím Savem bych to ale radši nejdřív vyzkoušela na nějakém kousíčku, třeba dát jenom kapičku na rožek a pokud to nic neudělá, tak pak teprve použít na celý dřez. Každý dřez je jiný a pokud máš nějaký tmavší, tak pro jistotu nejdřív vyzkoušet. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nekde se to tu uz resilo ja pouzivam savo perex drez mam bezovy.....
Odpovědět
Profilova fotka
Já stříkám obyčejným savem, je to sice smrad, ale dřez je potom jako nový.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám taky granitový dřez ke všemu černý a tvrdou vodu což je výborný kombinace :-| někdo tu radil vydrbat obyčejným Cifem, vyzkoušela jsem to a opravdu to funguje. Pak to ještě natřu stolním olejem pomocí papírové utěrky a je jako nový :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?