Sušení prádla, kde?

Kde sušíte v zimě prádlo, pokud nemáte sklep nebo sušičku? Máte nějakou speciální místnost?
Odpovědět
Plánuju v technické místnosti... Je to malá místnost a je tam odsávání vzduchotechniky, takže se bude rychle sušit.
Odpovědět
Také to právě řešíme a vidím to tak, že technickou místnost uděláme včetně okna a dáme tam pračku i šňůry na prádlo :)
Odpovědět
@zelca Nooooo, teď zrovna v obyváku :-D Jinak do domečku plánuju právě sušičku, protože budeme mít podlahovku a tak je trošku s rychlým sušením problém.
Odpovědět
já suším na balkoně pokud je v zimě slunné počasí, jinak zatím v dětském pokoji, který nevyužíváme a potom se uvidí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já řeším sušení prádla čím dál tím víc. Nyní bydlíme v bytě se zahrádkou, takže v létě je to na šňůrách super, ale v zimě ho venku neusuším, byť pod střechou, trvá to dlouho, stejně je zavlhlý a nevoní. Takže sušim v bytě. Dokud jsme byli 2, tak to šlo, s prckem peru obden a akorát nám plesnivěj stěny :-( dům, který stavíme má malou tech.m.,takže na zimu bude určite sušička, jinak si to neumím představit, vlhkosti v domě je to vážně hodně.
Odpovědět
Sušičku vřele doporučuji, pořídili jsme ji až k druhému dítěti a lituji že jsme ji nekoupili hned. Nikde se po místnostech neplete sušák a vlhké zdi jsou taky minulostí ;-)
Odpovědět
Suším na chodbě. Ale máme starý dům a v něm asi trochu velkorysejší chodby než se dělají dnes. @bamak Náhodou s podlahovkou se suší skvěle, máme ji právě na té chodbě,kde suším.
Odpovědět
@herminka Vážně? Mě radiátory chybí na takové to "rychlosušení", kdy něco potřebuju mít za 2 hodinky suché :-(....takže leda na žebříku v koupelně a to pak máme z koupelny saunu :-)
Odpovědět
@bamak To je pravda, na rychlé sušení je radiátor neocenitelný. Ale celkově vzato jsem spokojená, a to mám starou pračku, která neodstředí na moc otáček.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme v domě sušárnu,pokud je prádla méně suším buď v předsíni u dveří nebo v obýváku u topení.
Odpovědět
Profilova fotka
@zelca Máme sušičku, ale ne všechno oblečení do sušičky může, takže co do sušičky nemůže, tak suším buď v technické místnosti nebo v předsíni nebo v chodbě. Podle toho, kolik prádla je a podle aktuálních potřeb.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzaaanka tohle jsme v podnajmu taky resili a museli jsme poridit susicku. ted si nadavam, ze jsem ji nekoupil hned po narozeni, protoze jsme asi 10 mesicu bydleli v plesnivem byte i s miminkem a jen doufam, ze se mu to nepodepsalo na zdravi.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
suším v obýváku... a kdyby náhodou hrozila návštěva, tak se vleze na chvíli do ložnice. Jinak všude krom obýváku by sušák zavazel, i v té ložnici je to spíš aby nebyl na očích, když to jinak nejde.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?