Údržba koupelnové baterie Optima

Profilova fotka
Dobrý den, jsme nastěhování cca měsíc a já mám pocit že můžu jak umyvadlovou tak vanovou baterii stále leštit. Máme sice tvrdou vodu, ale baterie bez vyleštění vypadaji jako poplyvané. To leštění, aby to nějak vypadalo je k zblazneni,. Děkuju za případné rady.
Odpovědět
Taky mám umyvadlovou baterii od Optimy a rovněž stále lepším. Nejvíc se mi osvědčila švédská utěrka. Leštění s ní nezabere víc jak minutu. Ale na to, jak tomu předcházet, jsem ještě nepřišla.
Odpovědět
@romcovalucajda taky mam optimu, taky je porad flekata, objednala jsem " tekute sterace" tak uvidim jak to zabere.
Odpovědět
Profilova fotka
mám Optimu a leštím jen při mytí celého umyvadla (u vany a sprcháče máme jiné , ale vyjde to nastejno). Příležitosně přejedu suchým bavlněným hadrem (staré triko), jde to v pohodě. Tak možná to bude tou vodou.
Odpovědět
Profilova fotka
@deni_c moc dekuji, zkusím.
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak jee co je to prosím?:-O
Odpovědět
@romcovalucajda je to nanocistic. Nejvuce se to pouzuva na auta, ale muzes I na jine povrchy. Udela to vrstvu ktera hodne odpuzuje vodu, takze ta okamzite stece a splachne i necistoty....vyzkousim a napisu ;-) . jak moc uklizeci nejsem, ale ty baterie vypadaji fakt otresne.
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak jee určitě poprosím o zpětnou vazbu :-) moc děkuji
Odpovědět
@romcovalucajda tak jsem konecne nasla cas a vyzkousela ty tekute sterace. Vodka opravdu z cca 95% stece , takze kapek ktere zustanou na baterii je minimum. Ale ty tam zaschnou a udelaji flek uplne stejny. Takze zazrak se nekona, ale vyrazne se prodluzuje doba, kdy je baterie jeste "snesitelne" flekata. Vyzkousela jsem to zatim na sprse-ta ma kolem sebe tu velkou nerez plochu a hodne se na ni caka. Az nejdu cas a prilezitost ( ma byt 12 hod in po aplikaci v suchu), tak dam na ostatni baterie a zrcadlo.
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak moc děkuji, já tedy zatím leštím jak o život touto hadřičkou a celkem jsem si už zvykla :-D taky tedy můžu doporučit LEIFHEIT hadřík pro úklid koupelny XL Microfibre 40000 :-D leštím tím i kliky a funkci plní hadřík výborně :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?