Doklad o likvidaci odpadu ke kolaudaci

Profilova fotka
Dáváme do kupy papíry ke kolaudaci.Schází nám doklad o likvidaci odpadu. Firma na stavbu hrubé měla odpad jako dřevo (pálíme), papír a plast... to jsem zrecykloval. Další odpad, zhruba dva vozíky za auto, plnýsádroše, kabelů atp. jsem odvezl do sběrného dvora... na občanský průkaz, zdarma, jako občan města. Udělal jsem něco špatně nebo při kolaudaci řeknu jak to bylo... Díky za rady!
Odpovědět
myslím si že predmetom kolaudácie je skontrolovať či všetko vyhovuje normám a nie likvidácia odpadu.
Odpovědět
Jednou tady někdo psal, že stačilo u kolaudace podepsané prohlášení, že byl odpad zlikvidován podle předpisů.
Odpovědět
Profilova fotka
@vrajmantak i odpady se u kolaudace řeší,budou chtít vidět kam jste dali pytle od cementu od lepidla,igelity atd
Odpovědět
@kota01 Čestný prohlášení, pokud nebude stačit tak potvrzení od města o likvidaci ve sběrném dvoře jak píšete by mělo stačit určitě.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj řešíme taky tento problém a slyšel jsem o tom čestném prohlášení ale co do něj přesně napsat že odpady byly ekologicky zlikvidovány a nebo podle předpisů a nebo něco jiného , máte někdo už po kolaudaci co jste tam přesně napsali a bylo to ok. Předem děkuji všem
Odpovědět
Profilova fotka
@mcdarien @davidv6 Mám známého na jiném odboru, tak se mi poptal. Do sběrného dvora se prý dají zdarma odvézt jen menší objemy odpadů, ne tedy ze stavby domu. Takže jsem si opatřil tento doklad od firmy, která vozí kontejnery a bude to ok.
Odpovědět
@davidv6 to čestné prohlášení bych si ještě prověřila na vašem stavebním úřadu. Nám odbor životního prostředí do jejich stanoviska přímo napsal, že čestné prohlášení neakceptují:-(
Odpovědět
Když vemeze větší objem (např. plnou káru) do sběrného dvora, řekneme si o papír, kde je uvedený druh a možství odpadu. Je tam i jejich razítko. Neříkáme si o to pokaždý, stále stavíme a ještě dlouho stavět budem. Podle mě by to ale u kolaudace projít mělo :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?