Hypotéka 3 000 000 Kč

Zajímá mně, zda ještě dostanu v nějaké bance LTV 90%? K dispozici máme 400 000kč ze kterých ale půjde 100 000kč na projekt. A zda-li se s takovou výši dostanu na splátku pod 9 tisíc. Abych ještě dodala info, pozemek již máme ale má hodnotu maximálně 100 000kč.
Odpovědět
Ne, a kdyz uz tak s vysokym urokem a splatkou tak 12000 na 30 let.
Odpovědět
@keany co by jste teda navrhl ?
Odpovědět
Já bych navrhovala hypotečního poradce
Odpovědět
@ad5218 zkusil bych poradce, dokazou vymyslet reseni stavebko/hypo. Zatim to tak jde. Od 1.7.2017 uz mozna nepujde ani to.
Odpovědět
Profilova fotka
Splátka 9.000 Kč na úvěr 3 miliony? To tedy realitě moc neodpovídá.
Odpovědět
Profilova fotka
Mam 90% LTV u stavebni sporitelny, vyrizovano v prubehu dubna po zmene podminek, vyse uveru 2,2mil a splatku na 20 let ve vysi 13tis....preju hodne stesti a doporucuji tez hypo poradce
Odpovědět
Jen pro srovnani hypo necele 2mil a splatka 7.5tis .Nechte si doporucit poradce at Vam udela navrhy
Odpovědět
@tometa @esicko @minolovka @keany Původně jsme chtěli 2,5milionu ale bylo nám doporučeno vzít si více. Chceme maličký domeček 7x9. Na klíč
Odpovědět
Profilova fotka
@ad5218 mame totozny pudorys, ale domek tedy patrovy, take na klic.Na dodelavky kolem domu mame vycleneno necelych 300tis. Pozemek jsme koupili za 300tis,ale oceneny na pul milionu tudiz se nam bude snaze cerpat prvni zaloha na vystavbu.
Odpovědět
Profilova fotka
@ad5218 zkuste opravdu poptat hypo poradce, pokud bude dobry, navrhne pro Vas to nejlepsi reseni.
Odpovědět
@esicko Vážně? :-) ano, také chceme patrový. Takže myslíte že se člověk vejde do 2,5milionu za stavbu na klíč ? :-) s tímto rozměrem?
Odpovědět
Profilova fotka
@ad5218 vazne :-) konkretne mame 1,93mil za dum vc.dph zaklad.desky..koupime si jen kamna a kuchyn. Pocitame tedy vice, protoze chceme drazsi podlahy a obklady, ale kdyz si clovek nevymysli, tak to jde :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@ad5218 budeme mit tedy drevostavbu, s tepelnymi ztratami blizko pasivu..je to i o vyberu firmy..mame malou rodinnou firmu z naseho okoli.Delky vystavby bude 6 mesicu.
Odpovědět
Profilova fotka
@ad5218 stavíme si sami 8*9m na patro, měli jsme pozemek v ceně necelého 1mil, hypo 2,5mil a splátka je kolem 9000 na 30let
Odpovědět
Ale jo, jde se dostat na cca 9t za 3M. Když budete mit fix 3 roky, úrok 2,19 a splácet 40 let, LTV cca 60% (nevím přesnou hranici), tak splátka bude cca 9,4t. Ale nemyslím si, že to je dobré řešení.
Odpovědět
Profilova fotka
@atilius ani si nemyslím, že je to dle jejich popisu reálného řešení :-N
Odpovědět
No 9 tis. je teda dost na hrane , jedine, ze jste mladi, jestli je vám nekteremu pres 30 let, tak o takové výši splátky dost pochybuju.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste se poradit s hypotečním poradcem, ta částka je dost na hraně, teď ještě při změně podmínek, zkuste to co nejdříve, jak už bylo řečeno, než budu další změny. Hodně štěstí a ať se zadaří.
Odpovědět
@ad5218 nejlepší bude když si vyberete firmu, která vám bude stavet a rovnou víte i co to bude stát. My stavíme dřevostavbu z venku dokončenou a vnitřky si děláme sami. Projektant nám dal rozpočty na obe varianty. Počítejte s tím, že 1m2 zastavěné plochy stojí na klíč cca 18tis a máte rovnou cenu :-) 9tisíc hypotéky je dost nereálné při té výši hypo. My máme 2,25mil a splátku necelých 9tis na 26let. Ale pozor. Banka tak vymýšlela, že jsme dostali 90% hypotéku, ale ve skutečnosti je to tak 75% :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?