Jak stavebko řeší nedodržení rozměrů stavby?

Ahoj, jak by se prosím řešila tato situace, jedná se o garáž.na stavebko jsme nahlásili rozměry 3*5m, nakonec je to 4*5m.
Odpovědět
@eivliss soused zrovna kolauduje dům a normálně mu přišli ze stavebního úřadu několik dní před kolaudací a kompletně mu dům z venku přeměřili, jestli má opravdu rozměr, který ohlašoval......my jsme to před 1,5 rokem tak neměli, nikdo nám nic neměřil, tak nevim, jestli to je teď normální.....
Odpovědět
Já osobně bych ji řešila tak (předpokládám, že máte ohlášku od stavebního úřadu a tím pádem máte i projekt), takže předělat projekt dle skutečnosti (myslím, že by to nemusel být problém) a donést ho na stavební úřad s tím, že se projekt změnil. Zaplatím nějaký správní poplatek za změnu projektu a je vyřízeno. Nebo aspoň takto to máme v plánu udělat my, protože jsme nemohli čekat 3 měsíce na územní souhlas na plyn a ČOV a potřebovali jsme začít stavět, takže jsme z projektu plyn a ČOV vymazali, vyměnili to za elektriku a jímku a vesele stavíme a zatím co stavíme běží územní řízení na plyn a ČOV a až to doběhne, zanesem to do projektu a uděláme změnu projektu. A bude. Myslím, že případ je to podobný. Akorát ještě mě napadlo, ale to jste si s nad ohlídali, aby byly splněny všechny ty bezpečnostní a stavební věci ohledně vzdáleností od domu a okolních parcel.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?