Kde se dá vyrozumění o vkladu do katastru nemovitostí?

Prosim nevite nekdo kde se da sehnat vyrozumění o vkladu do katastru nemovitostí. Potrebuji k platbe dani za pozemek. Dekuji za odpoved
Odpovědět
Nám to přišlo do datových schránek, ale pokud ji nemáš, tak předpokládám, že poštou...
Odpovědět
Stehovali jsme se a nemuzeme ho najit. Tak prave kde se da sehnat zda zajit na katastr a tam to resit.
Odpovědět
@sarotka byli jsme na katastru a paní nám vyjela za 100 Kč potvrzení o vlastnictví. Měli jsme to k uplatnění zaplacených úroků do daní, tak nevím jestli je to to stejné 😉
Odpovědět
@sarotka Zkusila bych zavolat na katastr, jestli ti to za nějaký poplatek vyhotoví znovu. Podle mě se to např. výpisem z katastru nahradit nedá, protože finančák zajímají hlavně ty datumy zapsání atd. Když to katastr jednou vydal, tak ten dokument u nich někde musí být.
Odpovědět
Vyrozumění o vkladu už se dnes nedává, katastr zašle pouze výpis z listu vlastnictví. Na každém czech point pracovišti vám jej za poplatek vyhotovi.
Odpovědět
@viky007 Nesouhlasim, ze se vyrozumeni o provedeni vkladu nedava. My jsme pozemek kupovali koncem minuleho roku a vyrozumeni jsme obdrzeli. A naopak vypis z listu vlastnictvi nam katastr vubec neposlal, ten jsme si museli za poplatek nechat vystavit.
Odpovědět
@viky007 naopak, výpis z katastru se nezasílá, ale povinně se zasílá vyrozumění o vkladu. @sarotka vyrozumění o provedení vkladu Vám vyhotoví na každém katastrálním pracovišti na počkání.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?