Kolaudace RD + garáže

Dobrý den,potřebuji poradit.Sučasti projektu RD je garaž volne stojici.Dum je postaveny,vše ok a pripravený na kolaudaci.Na stavebnim uřade nám řekli,že nám dum neskolaudují ,kym garaž (volne stojici ) nebude postavena.Otazka zni jak ste to meli vy,je tento postup stavebneho uřadu legálny?Dekuji za rady.
Odpovědět
Muzete mit kolaudaci castecnou - spuhlas s uzivanim casti stavby. Ale zalezi, jake jste meli ohledne toho podminky povoleni + jake podminky vam klade uzemni plan.
Odpovědět
Záleží podle podmínek stavebního povolení. My měli nařízené parkovací stání, vjezd na pozemek s bránou na dálkové ovládání a vstupní branku otvíravou dovnitř a výslovně tam bylo psáno, že úřad nepovolí ani předčasné užívání stavby, pokud odbor dopravy napojení pozemku a oplocení neschválí. A k prohlídce stavby přišli a všechno si kontrolovali.
Odpovědět
Co úřad to jinej názor. My máme garáž součástí baráku. To máme hotový. Ale nemáme hotový plot který je součástí projektu. Nemáme hotové zpevněné povrchy (zámkovka), ani příjezd ke garáži. Natož bránu. A přesto jsme dnes zkolaudovali
Odpovědět
@honzamarek Plot, ani zpevnene plochy se nekolauduji.
Odpovědět
@puhelin Nám řekli že když je plot součástí stavebního povolení tak má být hotový s domem. Ale naštěstí plot a zpevněné plochy napsali do vyjímek - máme dodělat
Odpovědět
Dekuji za Vaše reakce.......
Odpovědět
@honzamarek Ale dostali jste souhlas s užíváním, ne zákaz. Chybějící části dali do nedostatků?
Odpovědět
@puhelin ano
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?