Staví někdo ve Vratimově?

Zdravím, je tady někdo, kdo staví nebo stavěl ve Vratimově? Zajímají mě hlavně vaše zkušenosti s místním stavebním úřadem, jestli nedělají nějaké obstrukce se st.povolením atd. Díky Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
@tlukes Známá staví v šenově jestli vám to nějak pomůže?
Odpovědět
Naprosto korektní jednání, ale musí s němi jednat někdo již zkušený a odborně zdatný. Doporučuji najmout si někoho kdo se Vám o to postará.
Odpovědět
@personal Šenov bohužel, ale díky @stary_odbornik proč odborně zdatný? Já jako laik bych tam neuspěl?
Odpovědět
@tlukes veřím, že nakonec uspějete. Počítejte ovšem s tím, že Vám celý proces zabere spoustu času, sil a nervů , zbytečně vynaložených, protože jako laik nemáte know-how a zkušenosti.
Odpovědět
přesně tak -nejlépe,když st.pov.vyřizuje někdo zkušený,nám to vyřizoval náš vl.stavební dozor, a to bylo na úřadě samé Matuško támhle,Věruško onde no a SP bylo na světě za chvíli a za 10 táců ;-)
Odpovědět
@tlukes Papíry ohledně SP jsem vyřizoval sám. Úředníci mě přijdou lepší než tomu bylo před pár lety a většina podkladů ke stavebnímu povolení (vyjadřovačky) se shání elektronicky a zdarma. paní na SÚ mi dala seznam dotčených a občas jsem tam zašel s otázkou zda mám už všechno a zda mám správné vyjádření. Nic složitého proti následné stavbě domu a zadara.
Odpovědět
@tlukes tak si to četl od r4d3k74: žádné obavy, všechno jde snadno,nejlépe samo a zdarma - a vo tom to je! :-D
Odpovědět
Děkuji všem za odpovědi. Projektant nám nabídl i vyřízení povolení, ale přijde mi že za to chce docela hodně. Tak snad to klapne.
Odpovědět
@tlukes stavím na Nové Bělé, ale mám pár známých z Vratimova (stavěli) a nikdo si nestěžoval na úředníka na stavebním. Mimochodem, nemyslím si, že je nutno platit si vyřízenípovolení. Vše bylo docela v pořádku a rychlé (a to jsme měli velké zádrhele na magistrátě) - pokud není člověk líný se ptát, pak na tom není nic těžkého
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?