Trvalé bydliště původního majitele, co s tím dělat?

Profilova fotka
Zachvíli to bude rok , co budeme bydlet v domě , který jsme si koupili. Puvodní majitel má stále u nás trvalé bydliště . Stále čekáme, až si to změní ...a on ,až mu zkolaudují dum. Chodí si pro poštu, tak ho na to upozurnujeme. Problém je, že je cizinec ..takže na obecním uřadě nemužem odhlásit. Nemá s tím někdo zkušenosti , nebo co by jste dělali ?
Odpovědět
Profilova fotka
Co to za nesmysl že ho nemůžete odhlásit že je cizinec? Šup s tím k soudu.
Odpovědět
Profilova fotka
@zamilovanadonej ne na obecním uřadě ...žeprej se musí na cizineckou policii a tam to není tak jednoduché ...vůbec nevím kde jak co ...říkala jsem si počkám do konce roku a stále asi nic ....nevím jak dlouho máme čekat
Odpovědět
@zana89 Na SR platí, že pokiaľ na liste vlastníctva ste Vy, tak stačí ísť na Obecný/Mestský úrad a odhlásiť ho z trvalého pobytu. Obec/Mesto ho prihlási na adresu obecného/mestského úradu.
Odpovědět
Profilova fotka
@janci77 jenže on je cizinec ...takže na obecním uřadě není veden
Odpovědět
Buď osobně nebo písemně. Ministerstvo vnitra odbor azylové a migrační politiky. Žádost o zrušení místa bydliště. Mít sebou kupní smlouvu nebo výpis z katastru original, pokud poštou dát k žádosti kopii výše uvedených dokumentů. V žádosti by mělo by uvedeno o koho se jedná - jméno, příjmení, datum narození, státní příslušnost, důvod zrušení místa bydliště, vaše iniciály, adresa, pokud je víc vlastníků nejsem si jistá jestli nemusí být všichni podepsání. A určitě napsat, že zadáte být vyrozumění.
Odpovědět
ak si majitelom bytu tak ako janci77 vraví a nech ukaže kde ma trvale bydlisko- nehraj sa na dobraka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?