Zápis domu do katastru

Dobrý den, byli jsme s manželkou zapsat nově dokončený dům na katastru. Bylo nám řečeno, že k zápisu dojde za 20+ dní. Čekal jsem, že nám standardně přijde dopis o zahájení řízení. V katastru se budova objevila za necelý týden s tím, že na katastrální mapě nejsou vidět tmavě okraje budovy (předpokládám, že mapy se aktualizují jednou za čas), ale při výběru pozemku je budova barevně odlišena a na LV je také. U pozemků se žádně řizení neobjevilo. Mám to brát tak, že dům byl už zapsán? Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Uplne presnou odpoved Vam nedam, ale proctete si toto vlakno, ktere castecne odpovi>>>> http://www.modrastrecha.cz/forum/urad...
Odpovědět
Profilova fotka
zahajeni rizeni podle mne nechodi, po tech 20 dnech vam prijde ukonceni rizeni a skutecnost ze dum je zapsan ja jsem napr. na katastr poslal zapis noveho domu pred mesicem a do dnes se nikdo ani neozval, zadne rizeni nikdo nezahajil takze ani netusim co se jim nelibilo :-)
Odpovědět
Já zapisovala před rokem a nepřišlo mi poštou žádné potvrzení. Pouze mi přišla zpráva z hlídacího psa, kterého si platím, s odkazem na zápis změny. Tak jsem věděla, že už to proběhlo. Pro změnu trvalého bydliště jsem si nechala vyjet LV jako důkaz o vlastnictví stavby.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem zapisoval dům v únoru.Na katastru jsem vyplnil formulář a doložil geometrák.Do tří dnů to bylo zapsáno.Zkontroloval jsem na netu.Žádný dopis potom už nepřišel.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme nejprve vypnili taktéž formulář a doložili geom. plán - ozvali se doporučeným dopisem, že chtějí originál geom. plánu (dali jsme barevně okopírovaný, ale poznali to:-) ), musela jsem tak fyzicky znovu a potom už bylo vše v pořádku, dům je zapsán - to víme z netu. Nějaké potvrzení o zapsání nám nepřišlo. Tedy si myslím, že pokud je problém, napíší a pokud vše v pořádku, vědět již nedávají.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?