Děláte si smoothies a jaký mixer používáte?

Takže manžel je už na větvi z toho, že pořád přemýšlím o tom, jaký mixér koupit a pořád váhám. Chceme si dělat zeleninová smoothies a ořechová mléka (třeba mandlové) a chtěli bychom, aby to bylo vše krásně jemné, bez nezpracovaných kousků. Děláte něco takového doma, jste s výsledkem spokojeni? Jaký mixér máte? Díky :-))
Odpovědět
1
2
Na měkké ovoce používám Mixer z Lidlu Silver Crest. Původně jsem měla vybraný docela drahý mixér, ale zrovna byl v akci tento se stejnými parametry. Může do něho i led na tříšť. Jinak na zeleninu máme odšťavňovač Philips.
Odpovědět
Profilova fotka
Roky máme odšťavňovač Philips,cca 7 let myslím,ovoce,zelenina...před cca 6 měsíci si manžel pořídil ještě na smoothies přesně ten mixér,jak psala @kofinka a od té doby už v něm děláme snad úplně vše,přešli jsme na něj s ovocem,zeleninou,pokud nechceme čiště odsťavenou štávu...manžel si v něm dělá i raw polévky,smoothie,ořechová mléka,vše...na to,jak málo stál,tak myslím,že je opravdu velmi dobý...vše má dobrou,krémovou,jemnou konzistenci,rozhodně třeba lepší,než z tyčového mixéru u polévek....za mě hodně muziky za málo peněz...
Odpovědět
No, vybrat mixér je docela věda. U tyčových mixérů je dost problematické to jemné namixování, protože sekáček nechává "na vršku" hrubší částice, proto jsem si vybral klasický stolní mixér http://www.obchody24.cz/stolni-mixer-... i kvůli objemnější nádobce. K tyčovým mixérům se dodávají nádobky podstatně menší a pokud si chci udělat třeba shake pro dva, tak potřebuju alespoň litrovou nádobku.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
tyčový je podle mě absolutně nepoužitelný při zmrzlém ovoci. Používám mixer tefal, ale půjde z domu, čekám, kdy selže, protože slyším, že se trápí...tuhle značku už nekoupím je to francouzský šunt
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Máme mixer Tefal - už asi 4 možná 5 let a je skvělý.. Dáváme mu dost zabrat, už toho vydržel dost. Děláme často smoothie, ale nejen to..Doporučuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Smoothies si děláme, ale zatím jen s tyčovým mixérem (Eta).:-( Tvrdé ingredience ani nezkouším, i tak hodně receptů zvládne, třeba z těchto snídaňových smoothies všechny: http://www.prodetox.cz/recepty-na-sni... - tak to není tak špatné:-). Samozřejmě, jednou bych ráda měla i něco výkonnějšího, ale aktuálně jsou priority jinde.
Odpovědět
Profilova fotka
Jinou zkusenost nemam, ale poridila jsem manzelovi k narozeninam nutribulet. Seminka, mleka super. Pro mne plus, ze je to male a skladne, neni to zadny strasak na lince a je to temer bezudrzbovy. Nam to ideal splnilo, otazka co presne hledas ty.
Odpovědět
Profilova fotka
G21 Perfect smoothie. Má až 35 tisíc otáček, rozmixuje skutečně vše. Jednou jsem tam omylem dal datle i s peckami a konzistence krémová, ovšem k jídlu to nebylo... Na kámen zmrzlé jahody nejsou problém. Nevýhody - velikost (výška 55cm), trochu naddimenzovaná mixovací nádoba, jinak ale naprostá spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, chystám se dělat a objednala jsem si tento, na Heuréce na něj byly suprové recenze a za ty peníze mi přijde super. Už se na něj moc těším :) https://www.alza.cz/domo-do492bl-d394...
Odpovědět
Já používám tenhle https://www.alza.cz/orava-rm-1500w-d3... na smoothie i na všechno ostatní. Uplně mi vyhovuje.
Odpovědět
G21 rozmixuje vše, ale je zbytečně velký
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Máme z Lidlu Silver Crest a jsme moc spokojeni, ani s ledem není problém... a vždycky vyšlehá naprosto do hladka. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nedám dopustit na nutribullet - lněná semínka, sezamové semínka,ořechy ořechové mléko za miuntku led, čokoláda - dělám v něm smoothie a majonezy atd _:)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám robota bosh a dělám na něm všechno, pak mám tyčový se kterým to jde taky, s tím dělám zmrzlinu ze zmrzleho ovoce
Odpovědět
Profilova fotka
my máme jen tyčový mixér.. a je to taky super
Odpovědět
Taky mám Nutribullet a ačkoliv jsem k němu přistupovala dost s nedůvěrou, nakonec jsem z něj nadšená. Mixuje dobře a údržba je superrychlá. A hlavně se dají přikoupit nádoby v případě, že je člověk náhodou rozbije. Což u některých jiných mixérů nejde a když se rozflákají, je celý mixér na vyhození.
Odpovědět
My máme vitamix a je fakt ideální.
Odpovědět
Taky máme Nutribullet a nic lepsiho neexistuje...
Odpovědět
my bohužel smoothie zatím nemáme, ale už se chystám zaútočit na ježíška,aby mi ho konečně přinesl..:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
No opravdu je lepší si připlatit. Jinak také máme perfektní Vitamix.
Odpovědět
taky hlasuji za Nutribullet, je boží a hlavně skladný, dobře vypadá, čistí se perfektně.
Odpovědět
my to neděláme raději jíme klasické ovoce
Odpovědět
Profilova fotka
Ja pouzivam KitchenAid mixer se sklenenou nadobou
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
u nás se používá tyčový mixér.
Odpovědět
Sencor. Naprosto TOP. Mám ho od ledna a je v zápřahu často a vše ok.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já mám stolní mixér od Zgastro a jsem naprosto spokojená. Dělám v něm poměrně často, protože mám malé děti tak prakticky denně mixuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám taky Silver Crest z Lidlu, za ty peníze perfektní! :-)
Odpovědět
Tady odkaz na test 5 smoothie makerů, zkušenosti, testy a podrobné informace. To by mohlo pomoci :) https://www.testado.cz/smoothie-maker...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Smoothie dělám často. Je to lepší než kupovat ty hrozné džusy v obchodě. Používám tyčový mixer.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?