Menu Forum

Grilování zdravě? Jde to? Jak to děláte?

9. pro 2016  • 
fotoportrét
fotoportrét
tirano
Registrovala se 17. dubna 2016 na modrastrecha.cz. Přidala 60 příspěvků. Region Brno.
  • Přestavuji dům
fotoportrét
fotoportrét
tirano
Registrovala se 17. dubna 2016 na modrastrecha.cz. Přidala 60 příspěvků. Region Brno.
  • Přestavuji dům
 Zbožňuju grilování, ale moc toho nesnesu. Z grilovaného masa mi bývá dost těžko, zelenina zase nemusí být "dostačující". Narazila jsem na článek, kde píšou, že grilování je zdravé (http://www.prodetox.cz/lehky-letni-jidelnicek/ ) - tak mě napadlo se zeptat, co zdravého grilujete, jak zdravě grilovat? Máte nějaké tipy, recepty? Předem díky, věřím, že je ještě letos využiju! emoticon
12. srp ve 13:53  •  přestavuje dům  • Odpověz  •  To se mi líbí
 Přidej příspěvek
fotoportrét
fotoportrét
akoinac
1
Registroval se 18. března 2016 na modrastrecha.cz. Přidal 414 příspěvků. Má 2 přátele. Praha, Region Praha - východ.
fotoportrét
fotoportrét
akoinac
1
Registroval se 18. března 2016 na modrastrecha.cz. Přidal 414 příspěvků. Má 2 přátele. Praha, Region Praha - východ.
 Grilování zdravě? - ne
Jde to? - jde
Jak to děláte? - jak mame zrovna chut
emoticon
12. srp ve 13:57  • Odpověz  •  To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
armvdd
6
Registrovala se 5. listopadu 2008 na beremese.cz. Na modrastrecha.cz přidala 29 příspěvků. Má 5 přátel. Region Praha.
fotoportrét
fotoportrét
armvdd
6
Registrovala se 5. listopadu 2008 na beremese.cz. Na modrastrecha.cz přidala 29 příspěvků. Má 5 přátel. Region Praha.
 Masové alternativy? Nejím maso vůbec, takže u nás se běžně dělají a pochvalují si je i sousedi, co běžně maso jí. Marinované tofu je třeba na grilu super. K tomu hermelín. Osobně miluju burgery, takže buď domácí, receptů je už dost, nebo koupit hotové a už jenom dodělat na grilu. V Globusu mají moc dobré zeleninové nebo moje nejoblíbenější od Linda McCartney, které už mimo jiné hodlá prodávat právě i Globus. Protože jsou fakt boží emoticon
12. srp ve 14:24  • Odpověz  •  To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
alisek
39
Registrovala se 22. června 2006 na beremese.cz. Na modrastrecha.cz přidala 537 příspěvků. Má 35 přátel. Region Chrudim.
fotoportrét
fotoportrét
alisek
39
Registrovala se 22. června 2006 na beremese.cz. Na modrastrecha.cz přidala 537 příspěvků. Má 35 přátel. Region Chrudim.
 @tirano otázka je jaké maso ti způsobuje problémy a je ti těžko. Po bílém mase (kuře, krůtí) a rybách by ti těžko být nemělo..za mně určitě ryby, to je lehké a dobré emoticon
12. srp ve 14:40  • Odpověz  •  To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
bayt
197
Registrovala se 24. března 2013 na modrastrecha.cz. Přidala 738 příspěvků a 2 alba. Má 36 přátel. Region Praha.
fotoportrét
fotoportrét
bayt
197
Registrovala se 24. března 2013 na modrastrecha.cz. Přidala 738 příspěvků a 2 alba. Má 36 přátel. Region Praha.
 podle mě jde o to, aby ti mastnota neskapávala na uhlí a nepřipalovala se, takže úplně nejlepší je asi negrilovat na uhlí (ale třeba na lávových kamenech)

ideální je napatlat maso marinádou a nesmí být moc tučné
12. srp ve 14:48  • Odpověz  •  To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
gerrym
Registroval se 1. prosince 2016 na modrastrecha.cz. Přidal 15 příspěvků.
fotoportrét
fotoportrét
gerrym
Registroval se 1. prosince 2016 na modrastrecha.cz. Přidal 15 příspěvků.
 My grilujeme na žule. Koupil jsem nový gril, takový ten velký americký a tam už má udělanou plochu ze žuly a z toho je to fakt gurmánský zážitek. Udrží to šťávu a není to očouzený jako z uhlí.
1. pro ve 14:46  • Odpověz  •  To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
zorka1234
Registrovala se 9. prosince 2016 na modrastrecha.cz. Přidala 9 příspěvků.
fotoportrét
fotoportrét
zorka1234
Registrovala se 9. prosince 2016 na modrastrecha.cz. Přidala 9 příspěvků.
 Na žule super, souhlasím.
Včera ve 14:54  • Odpověz  •  To se mi líbí