Hrnce Ultima od Tescomy - recenze

Ahoj. V Bille jsou v "akci" hrnce od Tescomy. Jedná se o sadu Ultima se skleněnými pokličkami a se systémem regulace páry při vaření a cezení. Má někdo zkušenost? Uvažuji o koupi a zítra akce končí :D
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme koupili a jsem zatím spokojená, mám klasiku sklokeramickou desku, jsem zvědavá na indukci. Akorát to že nevyteče není pravda, jinak poklice fungují dobře a líbí se mi to, využívám furt. Taky měrka uvnitř je užitečná. Na jednom hrnci se mi udělaly na dně tři malé tečky, jako by vyžrané, snad z toho nic nebude, je to fakt jen tečky.
Odpovědět
díky @kristyn.g a máš celou sadu nebo jen jeden kus?
Odpovědět
Profilova fotka
@lulul celou sadu
Odpovědět
Někdo nějaké další zkušenosti? Díky.
Odpovědět
Mám sadu a jsem spokojená, původně jsem měla v oku jinou, nicméně jak jsem zahlédla tuhle, tak jsem měla jasno. U jednoho z hrnců mám na dně taktéž fleky, nicméně je to jen kosmetická vada (je tomu tak i v návodu), pohmatem je dno v pořádku. Používám je na indukci a snáší i myčku na nádobí. Pokličky jsou super, člověk nemusí různě štelovat na hrnci, aby měl škvíru, děravé jsem moc nechtěla. Zapření o rukojeť je taky fajn, i když já je většinou pokládám stranou. Používám je rok a nemám výtku.
Odpovědět
Ještě že už je po té akci, my máme hrnců tolik, že další už není kam dát.:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?