Napěňovač mléka

Profilova fotka
Máte někdo elektrický automatický napěňovač mléka ? Využijete ? Jakou značku a model doporučíte ? U nás se pije kafe v jednom kuse, malému bych v něm ohřála mléko do lahvičky. Jen nevím, zda se vyplatí nastavování teploty atd. Děkuju za tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
Objednávali jsme z Lidlu - Silvercrest, nemůžeme si ho vynachválit 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, na ten přesně jsem taky koukala. Dá se v něm jen ohřívat, bez pěnění? @pajaj1
Odpovědět
Take mam ten z Lidlu, do zasuvky. Ohrivam v nem mleko detem ke snidani 🙂 A po obede maji se mnou misto kafe "latte" - mlecnou penou. Teplotu to nastavit neumi.
Odpovědět
Profilova fotka
@puhelin skvěle, já asi ani nastavení teploty nevyužiju, chtěla jsem, aby to ohřívalo, přesně taky pro děti. Takže to ohřáté mléko je teplé, není horké?
Odpovědět
@dagmar_hafova Urcite neni vrouci, 2,5leta s tim nemela problem. Jen je dobre to vzdy po pouziti hned umyt a vycistit do sucha, jinak se to potom spatne cisti. A nejde to opakovane ohrat, speka se to ke stene.
Odpovědět
Nebvilo mě pokaždém použití nádobu umývat, už při druhé kávě se nám začalo mléko připalovat. Teď máme malinký šlehač z IKEA a nemůžu si ho vynachválit. Šlehá rychle, zvládá našlehat teplé i ledové, je skladný a po použití stačí opláchnout. Za 39,- hodně muziky.
Odpovědět
Profilova fotka
@puhelin super, děkuji 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@edcbubu naprosto chápu 😉 . Chtěla jsem právě i na ohřívání, i když konvička na sporáku by to taky zvládla.
Odpovědět
@dagmar_hafova No jo, ale kdo ma to mleko s detmi hlidat, aby neuteklo 🙂
Odpovědět
@dagmar_hafova pokud mate deti, jdete rozhodne do toho. Meli jsme Lidl a nyni mame od Nespressa. Srovnani - jdete do vykonejsiho, dela opravdu lepsi penu. Lidl si uz moc nepamatuji, ale ten od Nespressa umi penu teplou a penu studenou (jenom zmacknete cudlik, teplotu neupravujete, vypina se sam) a pak umi mleko jenom ohrat (opet neupravujete teplotu, ale pokud chcete chladnejsi, tak vypnete proste drive, to lze). U nas deti piji penu casto. Mame i kavovar, ktery dela penu, ale chutnejsi je pena z penovace. Za mne dobry kauf.
Odpovědět
@dagmar_hafova koukam prave na ten z Lidlu, umi take studenou i teplou penu a ohriva mleko a je dokonce i v akci. Klidne bych do nej sla.
Odpovědět
@linee Umi studenou, teplou pevnou, teplou jemnejsi a ohrev vody. Ten od Nespressa je urcite jina liga.
Odpovědět
Článek se načítá
My máme z tchiba a je super, používám denně pro sebe na cappuccino a pro děti na kakao.
Odpovědět
Profilova fotka
No perfektní, moc děkuji všem za reakce, tak já jdu rozhodně do toho🙂.
Odpovědět
@jenye mohu se zeptat, jak v tom delate kakao? Ja kdyz do mleka prisypu kakao, penu z nej nikdy neudelam
Odpovědět
@dagmar_hafova a penu delat urcite ze STUDENEHO mleka (idealne plnotucneho), delaji to tak i baristi. Z mleka pokojove teploty se pena spatne sleha (muj postreh)
Odpovědět
@puhelin ja mela starsi penovac z Lidlu (uz neni v nabidce) a byla jsem s nim spokojena. Nespresso jsme dostali a neverila jsem, ze je v tech penovacich takovy rozdil. Hodne dela i skladba toho penovaciho kolecka. Ale ten z Lidlu, co jsem videla vypadal opravdu skvele a ma vsechny funkce, co ten z Nepressa. Navic myslim Lidl dava zaruku 3 roky, pokud se nemylim.
Odpovědět
@linee Já nejdříve udělám v napěňovači pěnu, přendám do hrnku a tam přidám kakao (většinou dám na dno hrníčku trochu a pak ještě i navrch). Kdybych dala do napěňovače, tak to by se pěna neudělala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@edcbubu též jsme měli. Byl i lepší než ten od Tescomy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?