Pochlubte se kulinářským uměním

Zdravím a předem se omlouvám těm, co třeba tuto diskuzi už četli na MK, ale říkala jsem si, že tady možná taky najdu někoho zapáleného do vaření, kdo není na MK. Takže: V poslední době jsem se nadchla pro vaření, jak mě to dřív nebavilo, dnes bych klidně stála denně u plotny a zkoušela nové recepty. Vím, že je vás tu dost, které máte v albech jídla a k nim někdy i recepty, občas tu na mne nějaké album "vykoukne," tak se inspiruju. Ale určitě mi jich spousta zůstane i skryta, proto jsem chtěla poprosit, vy které tu na koníkovi máte nějaké takové album týkající se jídla a vaření a receptů (jakékoli, zdravé i nezdravé, cokoliv), dali byste mi "vědět"? Třeba poslat odkaz nebo jen krátkou zprávu "já mám" a já už si to dohledám. Zároveň by mne zajímalo, jaké nové jídlo, recept jste v poslední době objevily a oblíbili si?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ono tady to vaření prostě asi tak neletí. Pravda, když člověk staví nebo rekonstruuje, jídlo jde tak nějak bokem. I tak, že je to aktuální, sdílím jeden článek: http://www.prodetox.cz/zdrave-chutne-... - recepty, které mají vrátit léto, tak třeba někomu přijdou vhod:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lamiaaa hezký den :-) já tu jedno album mám http://www.modrastrecha.cz/blog/gabri... ale třeba na MK jsem dávala poctivěji. Teď už toho času moc není (z MK jsem odešla). A jak píše @ukocouradoma u hodně lidí prostě není v době stavění chuť a čas ještě sdílet jídlo :-)
Odpovědět
Já jsem si v poslední dobře oblíbila španělská jídla... :) Ale já jsem na to vaření taková na nic, neumím moc vařit podle receptu, já spíš podle hubu(jak se říká lidově), ale španělsko je super a mám pocit že řeská kuchně je taky něco pro mě..:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?