Stolní gril - vhodný na balkón. Napište výkon, značku

Zdravím všechny příznivce Modré střechy a fandy grilování :-) Chtěla jsem zeptat, zda někdo používáte stolní gril, který by moc nečoudil nebo byl na elektriku... Zkrátka vhodný na balkon, aby k sousedům nešel dým. Popřípadě písněte výkon/značku ... Díky moc x-)
Odpovědět
@veronika.deskova my máme už tři roky Etu Combi, tady je odkaz s parametrama http://eshop.eta.cz/elektricky-viceuc... , používáme to teda hlavně v zimě, kdy se nedá grilovat venku, jinak máme klasický gril, ale vyhovuje mi, že si můžu vybrat, na čem budu grilovat, kámen je super na maso, na klobásy je zas dobrý ten teflon a využíváme i rakletovací lopatičky, tam dáváme cibuli a vůbec všechnu zeleninu, sýry, co nás napadne. Jedinou nevýhodou je, že pokud maso hodně pustí šťávu, je zapotřebí ji odlévat nebo vytírat, protože na šťávu tam tolik kapacity není....
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinkafr Také máme tento grill a jsme spokojení. Jen pokud se griluje venku, dělá problém vítr, který spirálu ochlazuje. Takže je třeba nalézt závětří, ale to na balkoně nebude problém. Rozpuštěné sýry jako předkrm před grilovaným masíčkem, to je opravdu báječný vynález. Než se udělá maso, člověk nemusí slintat na prázdno :-D Doporučuji.
Odpovědět
máme prakticky stejný jako je inzerovaný výše, akorát značka severin a jsme moc spokojeni :) kámen super, teflon je oboustraný - z jedné strany vroubkovaný a z druhé jako lívanečník - na čtyři placičky a do pánviček taky dáváme sýry a zeleninu, jsou dobré i vajíčka a brambory ;-) spokojenost největší, odpadá starost s uhlím, zapalováním, smradem a hlavně se dá krásně umýt ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A samozřejmě také odpadá okapávání tuku na uhlí, čímž vznikají jedovaté splodiny, které jdou zpět do grilovaného masa !! Takže se griluje zdravěji.
Odpovědět
Profilova fotka
@veronika.deskova máme tefal ovation: http://www.homeandcook.cz/e-shop/racl... A taky jsme spokojení.
Odpovědět
@lidicka14 vidíš, to jsem zapomněla připsat, tady je také oboustranný teflon-hladký i vrobkouvaný :-N
Odpovědět
@lidicka14 Tak to je super! díky
Odpovědět
@lucinkafr @bbn Díky díky. No, myslela jsem, že to bude levnější ... tak musím šetřit ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
ahojte je lepší plynový gril alebo gril na drevene uhlie na zahradu k RD?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Mame malinkej skladnej Weber a jsme s nim moc spokojeni :-))
Odpovědět
Cestovni?
Odpovědět
Sloní gril máme nějaký z alzy za cca 2000 s teda super... občas na to orestujem i něco doma v zimě a je to rozhodně zravěhší než pořád něco smažit..:)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Máme tefal, sice to nevyužíváme furt, ale sem tam se hodí:-)) nejčastěji na něm dělám grilovanou zeleninu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?