Actifry od Tefalu. Máte recepty?

Ahoj všem, ráda bych od Vás získala typy na recepty v tomto fritovacím hrnci. Několik receptů je součástí balení, ale ráda bych jich vyzkoušela mnohem více a hlavně ty, co sami máte prověřené. Zatim jsem vařila čínu a hranolky a super. Zkoušel jste někdo dělat klasický řízev v 3-obalu? díky moc všem, Verča
Odpovědět
já mám za to, že velké smažené věci v tom dělat nejdou právě kvůli té lopatce, která to prohrabává. Maximálně tak nugetky. Nejdřív jsem ho hrozně chtěla, ale když jsem zjistila, že je to fakt na ty malé věci, tak jsem od toho upustila.
Odpovědět
@kacka.va díky za odpověď. Já právě počítám, že asi klasický řízek přes půl talíře tam nepůjde :-D, ale menší asi prubneme. My toho doma zase tolik nenasmažíme, tak mě zase naopak moc vyhovuje hlavně kvůli tomu, že je to jako hrnec, kde se to samo promíchá, nepřipálí a když je hotovo, zacinká to :-D. Je trochu hlučnější kvůli té cyrkulaci vzduchu, ale to zas nevidim, jako takový nedostatek.
Odpovědět
@breberka my právě taky moc nesmažíme a přijde mi to zbytečně velký krám do kuchyně :-).
Odpovědět
řízky ani malé v tom nezkoušejte...vyhozený peníze za maso , je to suché, tuhé a špatně se to dělá. Prostě řízek hold musí plavat, když se smaží a pokud ho chcete zbavit přebytečného tuku, tak ho po usmažení "protáhněte" vroucí vodou. Neztratí nic na šťavnatosti a přebytečný tuk je fuč. A smažené ryby - to je tragedie..... Já ho mám taky a dělám v něm převážně brambory, ovšem ty jsou luxusní, dělám si už jen vlastní hranolky,nebo ameriky. Dávám 1,5 odměrky na čerstvé brambory. Jinak se v tom dají docela slušně dělat restované zeleniny a pak jídla ala čína nebo guláš i s omajdou. Stačí vše nakrájet a vložit do actifry a spustit. Krásně se to udělá, nepřipálí, protože se to pořád míchá a nemusíte u toho stát. Jsem spokojená:-)
Odpovědět
Ahoj,můžu se zeptat,co všechno v tom vaříte? My zatím jen hranolky,dostala jsem tento fritak k Vánocům a zatim se v tom bojim cokoliv dělat. Nedávno jsem zkoušela rýži(normálně ji peču v troubě),ale nakonec jsem jí dala zas do trouby,protože jsem jí nemohla tak podlívat vodou.
Odpovědět
@nicky25 já ještě zkusila čínu a chlebový krutonky do polévky, pak smažený sýr (polotovar od Pribiny) - trošku to ke konci prasklo a malinko vytekl sýr, ale to mi nevadilo, protože se to sebralo a snědlo - v oleji na pánvičce je to v tahu :-D. Jinak zatim nic, taky ho máme od Vánoc. Chci tam ale udělat nějaký ovoce, tak snad to bude dobrý
Odpovědět
@nicky25 tady jsem si pročítala různé recepty a určitě něco taky zkusim http://www.zdraveachutne.cz/Recepty/D...
Odpovědět
@breberka Díky za radu. Ale na hranolky je super,můj přítel je na hranolky úplně ulítlej,jenže když jsem je smažila v klasickým fritáku,tak mi z toho přepáleného oleje bylo akorát špatně,takže si ted můžu dělat hranolky i já :-D . Zítra zkusim zeleninu,tak jsem zvědavá.
Odpovědět
Moje mamka ho má delší dobu, hned jak se začal prodávat tak si ho koupili,. Dělají v něm všechno, hranolky, kuře, kačenu, jelikož s nima nebydlím tak nevím co všechno. ale vím, že kromě buchet fakt vše co se dá. jsou s ním moc spokojeni a mamina si ho nemůže vynachválit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?