Ako sa byva v Praha-Uhrineves?

Profilova fotka
Ahojte. Chcela by som sa opytat, ako sa vam byva v casti Praha - Uhrineves? Rozhodujeme sa s manzelom, ci tam kupime byt a chcela by som pocut nazory na lokalitu, moznosti. Mam 5- mesacne dieta a urcite nebude sam :-) Dakujem za kazdy nazor. Katka
Odpovědět
Já jsem bydlel pár let v sousedních Kolovratech a nemůžu si stěžovat. Krásné prostředí, perfektní spojení do Prahy (20 minut vlakem na hlavák nebo přímé autobusy na Háje a na Skalku), v okolí spousta upravených vycházkových tras v přírodě, které sahaly právě i do Uhříněvsi. Uhříněves je ale o něco větší, takže tam víc záleží na místě, které byste vybrali, nicméně obecně jako širší lokalitu můžu jenom doporučit. :-)
Odpovědět
Pokud se nechystáte jezdit autem, pak dobře. Pokud se chystáte používat auto, připravte se na každodenní kolony.
Odpovědět
Profilova fotka
autom sa nechystame chodit... nechame to asi na vlak, ktory ide myslim na hlavak. Dakujem za odporucanie :-)
Odpovědět
Bydlíme zde s přítelem už pátým rokem a bydlí se nám zde moc dobře. Vlakem jsme za 20 min. na hlavním nádraží, což ani autem tak rychle nejde. Jediné co mi zde vadí je to, že není pořádně kde nakoupit :( Je tam jedna ne moc hezká Norma a pak vietnamci. Co se týče kolon, ty jsou zejména mezi ranní 8-10 a odpoledne 17-18, co si člověk opravdu postojí i déle jak 30min. pouze v Uhříněvsi.
Odpovědět
Profilova fotka
´dakujem... a je tam kde chodit na prechadzky?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Podlesky rybník a okolie napr
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?